Nie tylko o Tibii i OTS...
Uwa¿am ¿e Gothic to jedna z lepszych RPG'ów, ale ja osobi¶cie wole Fable 1/2, czy Hack'n Slash'e typu Diablo, lub Loki. Gra³em w Gothic 1/2/2 Noc Kruka w 3 osobi¶cie nie gra³em, tylko u kolegi parê momentów wypatrzy³em. Gothic w skali 0-10 da³bym .. 8+
Ostatnio edytowany przez Sasuke_Kun (2009-01-13 19:24:27)
Su³tan ³echtaczek
Pierwsze mom,enty z Gothic I - uuu nie zapomniane... Walka o miecz ze ¶cierwoajdem ^^
Gothic II - Paladyni ^^ Szaczun xdd
Gothic II NK - Wreszcie starzy "kumple"
Gothic III - bez obrazy dla wszystkich mi³o¶ników tej gry ale to szmira ;/ Najgorsza czê¶æ w ca³ej serii. Ta bajkowa grafika a¿ siê ¿ygaæ chce ^^ Brak polotu -.-
Gothic III ZB - Nie gra³em ale s³ysza³em ¿e bafrdzo ciekawie zabugowana ^^
Heh gothic super gra nie wiem dlaczego nie lubie 2 za to uwieliam 3 i 1!!!
Gra trudna ale fajna nie radze kupowac wersje angielska bo bedzie ciezko przejsc..
Jak ktosnie gral to polecam!!!
Ja gra³em w 1,2,3 (z³ota edycja) ale do gustu przypad³o mi najbardziej 3 a 2 mi siê kompletniê nie podoba!!
Ja Gram teraz w 3 ale przedtem gra³em w 2
Gra³êm w 1. 2 i 2NK... Ale 3 uwa¿am ze trochê zbyt du¿e wymagania ma... No i bicie orków i innego zdzierstwa zbyt proste... Nie trzeba mieæ sposobu aby przej¶æ grê Sama siê przejdzie
PS. Ma³y cheat do gothica 2 i 2NK
Wpisujesz "B" "marvin" "B" a potem otwirasz konsole (F2) i wpisujesz "i ch" I to co sie zrobi³o bijesz ile mozna W 5 minut mozna zrobiæ 50lvl wystarczy ze przywo³asz tego pe³no i uzyjesz jakiego¶ scierwa obszarowego "deszcz ognia" No i leci exp niesamowuty
I a jesli kto¶ ingerowaæ w skille itd... To (F2) i E AB wpisujesz i siê bawisz
Gothic to moja ulubiona gra, Gothic I - W wieku 8 lat gra³em w t± czê¶æ, w nic innego wtedy nie siepa³em. Przeszed³em j± tyle razy ile by³o mo¿liwych ,,Gildii" -
Gothic II -Grafa nawet nawet, fabu³a wci±gaj±ca. Pamietam wtedy jeszcze nie umia³em crackowaæ gier, wiêc kolega mi j± scrackowa³. Dwójka by³a o wiele ³atwiejsza od jedynki (moim zdaniem)
Gothic II Noc Kruka - Ta czê¶æ prawie niczym siê nie ró¿ni³a od Gothica II, jedynie tym, ¿e by³ teleport, oraz kilka nowych postaci.
Gothic III - Ta czê¶æ moim zdaniem jest jedn± z naj³atwiejszych, orki za przeproszeniem gówno robi±, cienkie s± w walce...Miast jest du¿o dlatego, gra nie jest na 2-3 dni. Osobi¶cie to jedna z moich ulubionych czê¶ci.
Gothic III Zmierzch Bogów - Jeszcze nie gra³em, ale nied³ugo mam zamiar. [mam orygina³]
Do tej gry nie trzeba u¿ywaæ kodów jest zbyt prosta
Wszystkie czê¶ci Gothic s± ZAJEBISTE ci±gle gram w Gothic tylko jak mam czas to te¿
Przeszed³em Gothic 1 Gothic 2 a Noc Kruka jeszcze nie bo nie wiem gdzie jest Kruk aby go ZABIÆ Wy¶le mi kto¶ Gothic 3 przez gg??