Nie tylko o Tibii i OTS...
O Gothicu moge powiedzieć dużo.JEst to szczerze moja ulubiona gra(praktycznie tylko w RPG gram).
Przeszedlem all czesci i to kilka razy(przedwczoraj zakończyłem przechodzenie zmierzchu bogow).
JESt to gra idealna(wg.mnie).Ilość przdmiotow misji i wogole.KOCHAM TE GRE
Ja pożyczyłem od kolegi dwójkę i właśnie instaluje, mam nadzieję, że warto !
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Gothic Fajna gra ale ciezka i mi sie znudzila i przestalem grac
Gothic to moja ulubiona gra, Gothic I - W wieku 8 lat grałem w tą część, w nic innego wtedy nie siepałem. Przeszedłem ją tyle razy ile było możliwych ,,Gildii" -
Gothic II -Grafa nawet nawet, fabuła wciągająca. Pamietam wtedy jeszcze nie umiałem crackować gier, więc kolega mi ją scrackował. Dwójka była o wiele łatwiejsza od jedynki (moim zdaniem)
Gothic II Noc Kruka - Ta część prawie niczym się nie różniła od Gothica II, jedynie tym, że był teleport, oraz kilka nowych postaci.
Gothic III - Ta część moim zdaniem jest jedną z najłatwiejszych, orki za przeproszeniem gówno robią, cienkie są w walce...Miast jest dużo dlatego, gra nie jest na 2-3 dni. Osobiście to jedna z moich ulubionych części.
Gothic III Zmierzch Bogów - Jeszcze nie grałem, ale niedługo mam zamiar. [mam oryginał]
Do tej gry nie trzeba używać kodów jest zbyt prosta
grego napisał:
gorhic jest zaje..... ja gram teraz w 3 dodatek forshaten gods (zmierzch bogów)
ja tez gram w 3 ;p
Ostatnio edytowany przez GM_Luxor (2008-12-28 12:40:10)
Może mi ktoś powiedzieć do dodaje do G3 ten dodatek ''Zmierzch Bogów''?
@2x up
* Ulepszony silnik graficzny, dzięki któremu możliwe było stworzenie najbardziej realistycznego i fascynującego świata gry!
* Ogromne żyjące własnym życiem środowisko, aktywnie reagujące na poczynania gracza i oferujące nieskończone możliwości interakcji ze światem i jego populacją.
* Ulepszony system walki ze zróżnicowanymi stylami walki, włączając to walkę dwoma mieczami na raz!
* Fascynujące zadania poboczne.
* Nowe gatunki potworów i zwierząt tworzących żyjący świat wraz z niezliczonymi ilościami humanoidalnych przyjaciół i przeciwników
* Ponad 20 godzin rozgrywki.
* Samodzielny dodatek.
Zbanowany
Gothic super gra. Wedlug mnie jedna z najlepszych gier rpg. Jedna z lepszych czesc Gothica to Gothic I i Gothic III. Jak ktos nie gral to POLECAM!
Ostatnio edytowany przez Hoop (2009-01-08 15:13:48)
ja przeszedlem 1 2 i 2 noc kruka 3 nie no konca formata mialem:(