Nie tylko o Tibii i OTS...
Info:
Wersja :8.1
Silnik: Xml (Całkowicie spolszczony)
Account Maker (111111/tibia)
!!!Ots kosztuje 10.98ZL!!!! Już dziś masz go za darmo!!!
Nowa, wersja znanego silnika Stigma. Poznaj nasze najnowsze dzieło: Stigma2. Stworzyliśmy całkowicie nowy silnik, uwzględniając wszystkie możliwe poprawki i niedociągnięcia, które wcześniej nam umknęły. Poprawiliśmy skrypty i mapę. Napisaliśmy od nowa poradniki, nakręciliśmy kilka filmów i wiele animacji. Napisaliśmy kod na nowo, co pozwoliło zredukować wielkość samego pliku serwera z 4.7mb które było w poprzedniej wersji do 2.2mb która jest w obecnej Stigmie2. Mniejszy i prostszy kod pozwala na stabilniejszą pracę i lepsze osiągi. Serwer ma całkowicie wypasioną mapę. Zaznaczamy, że mapa nie jest naszego autorstwa. Jest to mapa z DevLandu przerobiona przez nas, dodajemy ją oczywiście za darmo, jeżeli Ci się znudzi albo nie spodoba, możesz ją w dowolnej chwili po prostu zmienić! Mapa zajmuje aż 8mb, a więc jest duuża. Spokojnie, bez tłoku może na niej pograć ze 100-150 graczy na raz. W wielu miejscach poustawiane teleporty, aby nie tracić czasu na chodzenie po całej mapie.
Training Roomy (pokoje treningowe) Specjalne pomieszczenia, w których możesz cały dzień skillować lub trenować mlvl. W każdym pokoju czekają na Ciebie 2 trainig monki, które zadają minimalne obrażenia aby skill leciał szybko a ty żebyś był bezpieczne, że nie zginiesz. Oprócz tego w każdym pokoju czeka zapas jedzenia
Nowi NPC - łącznie ponad 70 NPC, a każdy z nich ma własne, niespotykane imię! Wszystkie nazwy zostały przez nas wymyślone lub pochodzą z postaci z takich gier jak WoW czy Silkroad. Możesz być pewien, że Twój OTS będzie oryginalny i niespotykany! Pozostały tylko 2 NPC którym specjalnie nie zmieniliśmy nazwy: Guild Master i The Oracle Działający The Oracle. Rzadko spotykane na nowych OTSach! Większość OTSów powyżej 7.92 nie obsługuje The Oracle. Nasz jest wyjątkowy! Możliwość zakładania własnych Guildi Łączenie run - masz np 2 runy hmm po 3 strzały w każdej? Możesz je połączyć w jedną sześciostrzałową! Weź obie runy w ręce, jedną w lewą rękę, drugą w prawą i wypowiedz: sumadori W magiczny sposób runy się połączą! Możesz w ten sposób łączyć ze sobą wszystkie identyczne runy. Ślady na śniegu - idąc po śniegu zostawiasz za sobą ślady! Nie każdy OTS to ma!
Bronie od lvl - możliwość używania broni dopiero po uzyskaniu odpowiedniego lvl jak w realnej Tibii. Oczywiście wymagany lvl dla każdej broni możesz dowolnie edytować i samemu go ustalać. Szybkie kupowanie - teraz z każdego miejsca na mapie, każdy może kupić potrzebne runy nie wracając do miasta! Wystarczy, że ma odpowiednią ilość pieniędzy w plecaku i powie formułkę. W oknie rozmowy (jak przy użyciu czaru) pisze np: buysdrunes a w jego plecaku pojawi się 100 tych run zaś ubędzie 5cc. Nie trzeba wracać do miasta po runy, teraz można ciągle expić! Inne dostępne formułki to: buyexplorunes buyuhrunes buyhmmrunes Zupełnie nowe potworki, oprócz potworów znanych z Tibii możesz spotkać również nowe postacie. Łącznie jest ich ponad 260!
A tutaj screen z mapki
PS:
Dla zielonych skan jest jak klikniecie na obrazku antywirusa , a downlaod na obrazku download now!!!
!!!!OTS nie jest mój!!!!
Źródło : www.tibia.net.pl
KOMENTOWAĆ!!!
Ostatnio edytowany przez Fox94 (2008-12-21 14:11:50)
No No Ładny Silnik
Nie Jest Twój to nie dam +
Ładnie a mozna wiedziec skod go masz ??
Podaj Linka bo nie wieze ze kupiles i wystawiłes
OO Stary!!!!
No niebede obijal w bawelne!
zarabisty ots silnik caly polski mapa tez looz!
Postarales sie dzieki ze go dales ale niewieze troche ze
go kupiles za 10zloty i wystawiles na strone "zonk"
Ocena 10/10 !!!
Ots fajny Przyda mi sie na rpg!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Co do ots mam pytanko!
Gdzie sie enchantuje bronie?
Bo niemoge znalesc...
Ostatnio edytowany przez 4423540 (2009-01-18 20:32:14)
Zbanowany
Zawalisty silnik + dla ciebie
Zbanowany
Ja cie podniecili się że widzą stigme 2 stigma była taka sama tylko ona nie była po polsku no ale pojedyncze wyrazu po angeilsku to chyba zna się troche
No silnik może być bo miałem stigme i stigme2.
No silnik super. Ale przepraszam ze sie wtrące : eTibia zastrzega sobie prawo do kopiowania
xD ja to kupilem
aha i masz plusa
Zbanowany
Kupiłeś to zal.pl nie lepjei w google wpisać stigma 2 downolad i było by tego pełno .
Straciłeś kase !!!
Kubsonik sory, że tak powiem; ale nie wpie*dalaj się w jego sprawy :-)
@Caliber64
Gratulacje ;] 1964 już nigdy niepisz nic na cheat'cie
@Top
no niezłe podoba mi się .Potem ściągnę i oblukam co i jak
@Edit
Pisze mi 2 Posty ?! Jak tak to przepraszam coś mi sie dzieje :(
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2009-04-03 15:39:58)
No Nieźle Fox Wielki + Dla Ciebie :]
no gz czysty dalbym plusa ale niemoge :( jak bede mogl dam xD
Nie działają mi runy czasami i sie tnie
Fajna mapka ale kilka żeczy nie działa i mnie to wkurza troche
Zbanowany
Spoiler:
!!!Ots kosztuje 10.98ZL!!!! Już dziś masz go za darmo!!!
!!!!OTS nie jest mój!!!!
Ots nie Twój i sprzedajesz?
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-04-08 13:44:09)