Nie tylko o Tibii i OTS...
Info:
Wersja :8.1
Silnik: Xml (Ca³kowicie spolszczony)
Account Maker (111111/tibia)
!!!Ots kosztuje 10.98ZL!!!! Ju¿ dzi¶ masz go za darmo!!!
Nowa, wersja znanego silnika Stigma. Poznaj nasze najnowsze dzie³o: Stigma2. Stworzyli¶my ca³kowicie nowy silnik, uwzglêdniaj±c wszystkie mo¿liwe poprawki i niedoci±gniêcia, które wcze¶niej nam umknê³y. Poprawili¶my skrypty i mapê. Napisali¶my od nowa poradniki, nakrêcili¶my kilka filmów i wiele animacji. Napisali¶my kod na nowo, co pozwoli³o zredukowaæ wielko¶æ samego pliku serwera z 4.7mb które by³o w poprzedniej wersji do 2.2mb która jest w obecnej Stigmie2. Mniejszy i prostszy kod pozwala na stabilniejsz± pracê i lepsze osi±gi. Serwer ma ca³kowicie wypasion± mapê. Zaznaczamy, ¿e mapa nie jest naszego autorstwa. Jest to mapa z DevLandu przerobiona przez nas, dodajemy j± oczywi¶cie za darmo, je¿eli Ci siê znudzi albo nie spodoba, mo¿esz j± w dowolnej chwili po prostu zmieniæ! Mapa zajmuje a¿ 8mb, a wiêc jest duu¿a. Spokojnie, bez t³oku mo¿e na niej pograæ ze 100-150 graczy na raz. W wielu miejscach poustawiane teleporty, aby nie traciæ czasu na chodzenie po ca³ej mapie.
Training Roomy (pokoje treningowe) Specjalne pomieszczenia, w których mo¿esz ca³y dzieñ skillowaæ lub trenowaæ mlvl. W ka¿dym pokoju czekaj± na Ciebie 2 trainig monki, które zadaj± minimalne obra¿enia aby skill lecia³ szybko a ty ¿eby¶ by³ bezpieczne, ¿e nie zginiesz. Oprócz tego w ka¿dym pokoju czeka zapas jedzenia
Nowi NPC - ³±cznie ponad 70 NPC, a ka¿dy z nich ma w³asne, niespotykane imiê! Wszystkie nazwy zosta³y przez nas wymy¶lone lub pochodz± z postaci z takich gier jak WoW czy Silkroad. Mo¿esz byæ pewien, ¿e Twój OTS bêdzie oryginalny i niespotykany! Pozosta³y tylko 2 NPC którym specjalnie nie zmienili¶my nazwy: Guild Master i The Oracle Dzia³aj±cy The Oracle. Rzadko spotykane na nowych OTSach! Wiêkszo¶æ OTSów powy¿ej 7.92 nie obs³uguje The Oracle. Nasz jest wyj±tkowy! Mo¿liwo¶æ zak³adania w³asnych Guildi £±czenie run - masz np 2 runy hmm po 3 strza³y w ka¿dej? Mo¿esz je po³±czyæ w jedn± sze¶ciostrza³ow±! We¼ obie runy w rêce, jedn± w lew± rêkê, drug± w praw± i wypowiedz: sumadori W magiczny sposób runy siê po³±cz±! Mo¿esz w ten sposób ³±czyæ ze sob± wszystkie identyczne runy. ¦lady na ¶niegu - id±c po ¶niegu zostawiasz za sob± ¶lady! Nie ka¿dy OTS to ma!
Bronie od lvl - mo¿liwo¶æ u¿ywania broni dopiero po uzyskaniu odpowiedniego lvl jak w realnej Tibii. Oczywi¶cie wymagany lvl dla ka¿dej broni mo¿esz dowolnie edytowaæ i samemu go ustalaæ. Szybkie kupowanie - teraz z ka¿dego miejsca na mapie, ka¿dy mo¿e kupiæ potrzebne runy nie wracaj±c do miasta! Wystarczy, ¿e ma odpowiedni± ilo¶æ pieniêdzy w plecaku i powie formu³kê. W oknie rozmowy (jak przy u¿yciu czaru) pisze np: buysdrunes a w jego plecaku pojawi siê 100 tych run za¶ ubêdzie 5cc. Nie trzeba wracaæ do miasta po runy, teraz mo¿na ci±gle expiæ! Inne dostêpne formu³ki to: buyexplorunes buyuhrunes buyhmmrunes Zupe³nie nowe potworki, oprócz potworów znanych z Tibii mo¿esz spotkaæ równie¿ nowe postacie. £±cznie jest ich ponad 260!
A tutaj screen z mapki
PS:
Dla zielonych skan jest jak klikniecie na obrazku antywirusa , a downlaod na obrazku download now!!!
!!!!OTS nie jest mój!!!!
¬ród³o : www.tibia.net.pl
KOMENTOWAÆ!!!
Ostatnio edytowany przez Fox94 (2008-12-21 14:11:50)
No No £adny Silnik
Nie Jest Twój to nie dam +
£adnie a mozna wiedziec skod go masz ??
Podaj Linka bo nie wieze ze kupiles i wystawi³es
OO Stary!!!!
No niebede obijal w bawelne!
zarabisty ots silnik caly polski mapa tez looz!
Postarales sie dzieki ze go dales ale niewieze troche ze
go kupiles za 10zloty i wystawiles na strone "zonk"
Ocena 10/10 !!!
Ots fajny Przyda mi sie na rpg!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Co do ots mam pytanko!
Gdzie sie enchantuje bronie?
Bo niemoge znalesc...
Ostatnio edytowany przez 4423540 (2009-01-18 20:32:14)
Zbanowany
Zawalisty silnik + dla ciebie
Zbanowany
Ja cie podniecili siê ¿e widz± stigme 2 stigma by³a taka sama tylko ona nie by³a po polsku no ale pojedyncze wyrazu po angeilsku to chyba zna siê troche
No silnik mo¿e byæ bo mia³em stigme i stigme2.
No silnik super. Ale przepraszam ze sie wtr±ce : eTibia zastrzega sobie prawo do kopiowania
xD ja to kupilem
aha i masz plusa
Zbanowany
Kupi³e¶ to zal.pl nie lepjei w google wpisaæ stigma 2 downolad i by³o by tego pe³no .
Straci³e¶ kase !!!
Kubsonik sory, ¿e tak powiem; ale nie wpie*dalaj siê w jego sprawy :-)
@Caliber64
Gratulacje ;] 1964 ju¿ nigdy niepisz nic na cheat'cie
@Top
no niez³e podoba mi siê .Potem ¶ci±gnê i oblukam co i jak
@Edit
Pisze mi 2 Posty ?! Jak tak to przepraszam co¶ mi sie dzieje :(
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2009-04-03 15:39:58)
No Nie¼le Fox Wielki + Dla Ciebie :]
no gz czysty dalbym plusa ale niemoge :( jak bede mogl dam xD
Nie dzia³aj± mi runy czasami i sie tnie
Fajna mapka ale kilka ¿eczy nie dzia³a i mnie to wkurza troche
Zbanowany
Spoiler:
!!!Ots kosztuje 10.98ZL!!!! Ju¿ dzi¶ masz go za darmo!!!
!!!!OTS nie jest mój!!!!
Ots nie Twój i sprzedajesz?
Ostatnio edytowany przez Mr Pawlo (2009-04-08 13:44:09)