Nie tylko o Tibii i OTS...
Można byloby stworzyc dla kobiet rangi czyli takie jak dla chlopakow tylko ze addony bede kobiece ...
#up To genialne i by bylo fajniej male ulepszeie t11 by nie zaszkodzilo
Też jestem tego samego zdania . Dla paru dziewcząt z forum by przydało się rang z outfitami żeńskimi.
Sułtan łechtaczek
No poprostu zajebiscie tylko ja chciał bym wam przypomnieć że nasz admin nie wpada na forum
#up
Mam zapisane w kalendarzu! Dziś był!!11!
#topic
Wszystko pięknie, cudne... Tylko problem. Jak ustawić to automatycznie? Nie oszukujmy się; to darmowy hosting, niema takich ekstrawagancji ;>>
#down
A Carmenn?
Ostatnio edytowany przez Andzia (2009-02-21 21:48:44)
Paru? Kto MixFix , Andzia no i Carmenn
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA TYM ABY BYŁY
Ostatnio edytowany przez Scizor (2009-02-21 23:06:08)
Noo Too Namawiamy admina i bedzie jak najbardziej spoko ;] skoro wszyscy jestemy takiego samego zdania xd
fajne i jeszcze dla tych co nie zaliczają sie ani do jednej ani do drugiej płci jakieś zrobić możecie ale takich osób chyba nie ma tu
Gość
Andzia jest taka możliwość
To jestem za! one!!!1oen!!11oenoene!!11!!!11!
Zbanowany
Nom Super By bylo
Chujowo by było!!
Zgadzam się z Rici. Nasz szanowny Administrator wchodzi bądź wcale nie zagląda do strony.Cóż może ma jakieś problemy z złączem internetowym.
Gość
Dobra ja się nie wypowiadam w tym temacie, bo było już kiedyś pisane chyba, że powstaną takie rangi, ale chój wie, czy tak czy nie P
Ciekawe jak by to Guzur ustawił, aby dla facetów i kobiet automatycznie były inne rangi... A poza tym gdyby tak było to połowa ludzi by se robiła kobiety, żeby sie podniecać innymi outami