Nie tylko o Tibii i OTS...
Mo¿na byloby stworzyc dla kobiet rangi czyli takie jak dla chlopakow tylko ze addony bede kobiece ...
#up To genialne i by bylo fajniej male ulepszeie t11 by nie zaszkodzilo
Te¿ jestem tego samego zdania . Dla paru dziewcz±t z forum by przyda³o siê rang z outfitami ¿eñskimi.
Su³tan ³echtaczek
No poprostu zajebiscie tylko ja chcia³ bym wam przypomnieæ ¿e nasz admin nie wpada na forum
#up
Mam zapisane w kalendarzu! Dzi¶ by³!!11!
#topic
Wszystko piêknie, cudne... Tylko problem. Jak ustawiæ to automatycznie? Nie oszukujmy siê; to darmowy hosting, niema takich ekstrawagancji ;>>
#down
A Carmenn?
Ostatnio edytowany przez Andzia (2009-02-21 21:48:44)
Paru? Kto MixFix , Andzia no i Carmenn
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA TYM ABY BY£Y
Ostatnio edytowany przez Scizor (2009-02-21 23:06:08)
Noo Too Namawiamy admina i bedzie jak najbardziej spoko ;] skoro wszyscy jestemy takiego samego zdania xd
fajne i jeszcze dla tych co nie zaliczaj± sie ani do jednej ani do drugiej p³ci jakie¶ zrobiæ mo¿ecie ale takich osób chyba nie ma tu
Gość
Andzia jest taka mo¿liwo¶æ
To jestem za! one!!!1oen!!11oenoene!!11!!!11!
Zbanowany
Nom Super By bylo
Chujowo by by³o!!
Zgadzam siê z Rici. Nasz szanowny Administrator wchodzi b±d¼ wcale nie zagl±da do strony.Có¿ mo¿e ma jakie¶ problemy z z³±czem internetowym.
Gość
Dobra ja siê nie wypowiadam w tym temacie, bo by³o ju¿ kiedy¶ pisane chyba, ¿e powstan± takie rangi, ale chój wie, czy tak czy nie P
Ciekawe jak by to Guzur ustawi³, aby dla facetów i kobiet automatycznie by³y inne rangi... A poza tym gdyby tak by³o to po³owa ludzi by se robi³a kobiety, ¿eby sie podniecaæ innymi outami