Nie tylko o Tibii i OTS...
@up kurde cz³owieku ogarnij sie
1.Nie zapomnia³em ale chodzi³o mi ¿e nie mo¿e go teraz zabiæ bo demon te¿ pójdzie siê jebaæ
2.Pisze siê Kakuzu ale mniejsza z tym. Naprawdê poczytaj tamto forum. Wiec dobra czy wed³ug Ciebie to by³oby logiczne- Dres po TYGODNIOWYM treningu z ¿abami rozwala GODA, za³o¿yciela akatsuki, cz³owieka który rozwali³ Jirayie. Bezsens, to by³aby pora¿ka fabularna tej mangi, walka nie jest rozgrywana w tych samych warunkach dla obu panów, Pain by³ os³abiony i woogle, moim zdaniem najlepsze rozwi±zanie bêdzie je¶li Pain bêdzie musia³ spieprzyæ bo bêdzie mia³ ma³o chakry, ale zobaczymy co zrobi Kisiel, tylko eby by³o logiczne. Aha i jeszcz jedno rozwalenie Kakuzu to by³ plot, tylko nie pytaj mnie co to znaczy
Aha i dam Ci jeszcze listê postaci któr± robi± ludzie z tamtego forum, w tym ja, s±
0-Madara, Yondaime, Shondaime
1-Pain
2-Itachi
3-Sasuke
4-Sasori
5-Jirayia
6-Deidara
7-Kakuzu
9-Orochimaru
10-Gaara/Kakashi/Kimmimaro
Widzisz gdzie¶ tu miejsce dla Naruto?
Aha to jest te¿ ranking postaci nie¿yj±cych ¿eby nieby³o, ale skoro wed³ug Ciebie Naruto powinien zowniæ Paina o powinien te¿ znajdowaæ siê na tej li¶cie
Ostatnio edytowany przez Avillon (2009-02-21 16:24:20)
Su³tan ³echtaczek
@up
Ch³opie, czy ja mówie ¿e to jest logiczne ? Czy ja mówie ¿e to dres go wykoñczy? Mówie ¿e nie przegra... Nie wiem kto zakoñczy t± walke ale to jest pewne ¿e naruto nie zginie ! Najprawdopodobniej Nagato siê skoñczy chakra... I wtedy reszta ninja z Koinohy ich znajdzie ... ale bêd± jakie¶ powik³ania...
Co do listy... Po³owa z nich nie ¿yje (a nawet wiêcej)
A i jeszcze co¶... Nie zapominajmy ¿e Naruto ma Kyuubiego którego nie u¿ywa ^^
@edit
Gaara nie ma demon i ju¿ (prawdopodobnie) nie jest zbyt mocny ..
@edit2
Ja naprawde nie mówi³em ¿e Naruto jest mocniejszy od Paina... Ale jak w tej Mandze bywa wydaje mi siê ¿e Pain zginie... W taki czy inny sposób...
Ostatnio edytowany przez Rici (2009-02-21 16:30:31)
To ¿e Naruto nie zginie to jest logiczne,bo manga by siê skoñczy³a. Z tego co pamiêtam to pisa³e¶ ¿e Pain przegra ale mniejsza ju¿, ja bym wola³ rozwi±zanie ¿e Pain gdzie¶ spieprzy i ani on ani Naruto nie dedn±, pisa³em przecie¿ ¿e wiêkszo¶æ nie ¿yje, ale z tego co widzisz Pain jest 1 i by³o by przesad± gdyby zowni³
Aha i jeszcze jedno KM wyklucza siê z SM, je¶li ma jedno w³±czone, nie mo¿e mieæ drugiego. A co do Gaary to co z tego ¿e niema demona, to znaczy demon du¿o mu dawa³ ale Piaskowy i bez niego jest bardzo silny, zreszt± na tamtym forum co pisa³em s± uwzgl\lêdniane inne zasady w dodawaniu top postaci
@edit
Zginie na pewno ale nie teraz, Naruto musi szybciej wchodziæ w SM, znalezdz jaki¶ sposób, tak jak Ji i wiêkszy wachlarz technik, wtedy bêdzie gut
Ostatnio edytowany przez Avillon (2009-02-21 16:35:50)
Su³tan ³echtaczek
@up
Co do SM to chyba zosta³ mu jeszcze jeden klon(ta?) ... Chodz nie ma kto go przywo³aæ...
Wiesz naprawde wydaje mi siê ¿e gdyby Naruto mia³ by zgin±æ to Tsunade jako best medyk by go wskrzesi³a czy co¶ ^^
Co do Gaary wiem o co chodzi ^^ Tak samo mo¿na by by³o Itachiego lub Orochimaru wykluczyæ bo byli ju¿ "s³abi" ^^
dok³adnie, tylko w ka¿dej walce Naruto nie bêdzie sobie zostawia³ klona, bo teraz Naruto wiedzia³ ¿e bêdzie musia³ walczyæ z Painem, dlatego ten pomys³ mo¿na wykluczyæ, gdyby opanowa³ co¶ co mia³ Ji, czyli tak± ,,barierê" by³oby ju¿ niezle
6 ogonow jeszcze nie widzielismy... nie wiadomo czy hinata nie zyje nikt nic nie mowil tak samo nie wiadomo czy kakashi nie zyje choc naruto nie wyczuwa juz jego chakry
Nie by³o powiedziane ¿e nie¿yj± ale tak jest, jestem zszokowany po zobaczeniu 6-ogoniastego, swietnie wyglada, jeszcze jak naruto choc troche bedzie w stanie to kontrolowac to bedzie git
Su³tan ³echtaczek
My¶la³em ¿e siê zrzygam po tym jak Hinata wyzna³a mu mi³o¶æ ... Jakie to naci±gane ;/
Ale co to jest te bia³e na 6-ogoniatym ? Szkielet ?
wiadomo ¿e kakashi nie ¿yje na na pocz±tku chaptera napisane jest (..)on który oderbra³ kakashiemu ¿ycie (...)
a 6 ogoniasty to to samo co 4 tylko ma ten szkielet
a co do konca mangi to wymysli³em skoro sasuke do³±czy³ do aka to jest z³y i chce zabic naruto zabija sie nawzajem i sakura zostanie hokage.
porazka? porazka sa terazniejsze fillery w anime. Chapter wg. mnie by³ bardzo dobry, 6-ogoniasty pokazal moc, ciekawa tez ta technika Paina