Nie tylko o Tibii i OTS...
porazka? porazka sa terazniejsze fillery w anime. Chapter wg. mnie by³ bardzo dobry, 6-ogoniasty pokazal moc, ciekawa tez ta technika Paina
whooah to by³o niez³e 8 ogonów i prawie 9 ! A Pain ju¿ jest wykoñczony , ledwo co poradzi³ sobie z 6 a teraz 8 .
WOW, kozacka technika Paina a Naruto dodaje jeszcze 2 ogony, normalnie szok. ¦wietnie wygl±da z osmioma ogonami. YONDAIME w wyobra¼ni Naruciaka lol i mówi ¿e jest jego ojcem, aa
Avillon , Yondaime to czwarty hokage i od 1 odcinka ju¿ wiemy ¿e to jego ojciec O.o ...
A wg.mnie dobrze zrobi³ jego ojciec.
@up
serio? ja napisa³ bym ¿e od pierwszego chaptera a nie odcinka ale kit tam. My wiemy ale Naruto nie wiedzia³ i teraz 4 mu powiedzia³, o to mi chodzi³o
Avillon napisał:
@up
serio? ja napisa³ bym ¿e od pierwszego chaptera a nie odcinka ale kit tam. My wiemy ale Naruto nie wiedzia³ i teraz 4 mu powiedzia³, o to mi chodzi³o
Serio.? Ja bym napisa³ , ¿e nie wiesz , co to interpunkcja ..
@Topic
Hmm .. Chapter ¿a³osny .. Naruto 8 ogonów .. Pein wyczerpany.
Brak w±tku z cia³ami Pein'a.
Konan pilnuje Pein'a .. :O
Naruto uwolni za nied³ugo 9 ogonów .. Tylko dlatego , ¿e zobaczy³ " Prawie " martw± Hinatê .. Z³ama³ pieczêæ ..?
Gdzie siê podziewa Akatsuki.?
Naruto powoli " staje siê " takim Sasuke .. Kishi tak Go " udoskonala " , ¿e Sam za nied³ugo ca³e Aka wybije.
Moim zdaniem chapter gorszy , od Fillerów w Anime.
Na razie , nie ma sensu czytaæ nowszych chapterów.
FifiHyuga napisał:
Avillon napisał:
@up
serio? ja napisa³ bym ¿e od pierwszego chaptera a nie odcinka ale kit tam. My wiemy ale Naruto nie wiedzia³ i teraz 4 mu powiedzia³, o to mi chodzi³oSerio.? Ja bym napisa³ , ¿e nie wiesz , co to interpunkcja ..
@Topic
Naruto uwolni za nied³ugo 9 ogonów .. Tylko dlatego , ¿e zobaczy³ " Prawie " martw± Hinatê .. Z³ama³ pieczêæ ..?
Naruto powoli " staje siê " takim Sasuke .. Kishi tak Go " udoskonala " , ¿e Sam za nied³ugo ca³e Aka wybije.
Na razie , nie ma sensu czytaæ nowszych chapterów.
1. Lol?
2.Jaki mia³by byæ w±tek z cia³ami Paina? Przecie¿ one pad³y
3.Nie tylko dlatego, nie wiem czy zauwa¿y³e¶ ale niema Konohy,Kakasza i Hinaty, to troche za du¿o, nie uwa¿asz?
4.To ze uwolnlil 8 ogonow to nie znaczy ¿e staje siê takim Sasem bo tego nie bêdzie raczej u¿ywa³. Mówisz ¿e tak udoskonala ¿e zaraz ca³e Aka wybije ale tak naprawdê z tymi umiejêtno¶ciami z prawie ¿adnym niema szasn, Paina ³oi tylko dlatego ¿e przyby³ w dobrym momencie i sprzyja³y mu warunki
Avillon napisał:
FifiHyuga napisał:
Avillon napisał:
@up
serio? ja napisa³ bym ¿e od pierwszego chaptera a nie odcinka ale kit tam. My wiemy ale Naruto nie wiedzia³ i teraz 4 mu powiedzia³, o to mi chodzi³oSerio.? Ja bym napisa³ , ¿e nie wiesz , co to interpunkcja ..
@Topic
Na razie , nie ma sensu czytaæ nowszych chapterów.1. Lol?
3.Nie tylko dlatego, nie wiem czy zauwa¿y³e¶ ale niema Konohy,Kakasza i Hinaty, to troche za du¿o, nie uwa¿asz?
4.To ze uwolnlil 8 ogonow to nie znaczy ¿e staje siê takim Sasem bo tego nie bêdzie raczej u¿ywa³. Mówisz ¿e tak udoskonala ¿e zaraz ca³e Aka wybije ale tak naprawdê z tymi umiejêtno¶ciami z prawie ¿adnym niema szasn, Paina ³oi tylko dlatego ¿e przyby³ w dobrym momencie i sprzyja³y mu warunki
1.Lol.? O co Ci chodzi.?
2.Cia³o z którym teraz walczy Naruciak , to cia³o " przyzywaj±ce " .. Czytaj uwa¿niej mangê.
3.Niestety tak nie uwa¿am .. Niby czemu Konan ma staæ bezradnie.? Hmm .. Sk±d wiesz , ¿e Hinata " pad³a " .. ? Mo¿e jeszcze ¿yjê , ale nie wdaje siê w walkê .. Pokazali J± z perspektywy .. Jak le¿a³a na ziemi z " wylewaj±c± " siê krwi± , ale to nie znaczy , ¿e umar³a.
4.To , ¿e uwolni³ 8 ogonów , oznacza ¿e Kishi przesadza z moc± Naruta.
FifiHyuga napisał:
Avillon napisał:
FifiHyuga napisał:
Serio.? Ja bym napisa³ , ¿e nie wiesz , co to interpunkcja ..
@Topic
Na razie , nie ma sensu czytaæ nowszych chapterów.1. Lol?
4.To ze uwolnlil 8 ogonow to nie znaczy ¿e staje siê takim Sasem bo tego nie bêdzie raczej u¿ywa³. Mówisz ¿e tak udoskonala ¿e zaraz ca³e Aka wybije ale tak naprawdê z tymi umiejêtno¶ciami z prawie ¿adnym niema szasn, Paina ³oi tylko dlatego ¿e przyby³ w dobrym momencie i sprzyja³y mu warunki1.Lol.? O co Ci chodzi.?
2.Cia³o z którym teraz walczy Naruciak , to cia³o " przyzywaj±ce " .. Czytaj uwa¿niej mangê.
3.Niestety tak nie uwa¿am .. Niby czemu Konan ma staæ bezradnie.? Hmm .. Sk±d wiesz , ¿e Hinata " pad³a " .. ? Mo¿e jeszcze ¿yjê , ale nie wdaje siê w walkê .. Pokazali J± z perspektywy .. Jak le¿a³a na ziemi z " wylewaj±c± " siê krwi± , ale to nie znaczy , ¿e umar³a.
4.To , ¿e uwolni³ 8 ogonów , oznacza ¿e Kishi przesadza z moc± Naruta.
1. Dobra nie wa¿ne xD
2.Gdzie ja napisa³em z jakim cia³em walczy teraz Dres?Napisa³e¶ ¿e jest brak w±tku z cia³ami Paina ale Pain z którym Naruto teraz walczy by³ pokazany bo musia³ byæ pokazany i pokazany by³ te¿ Nagato wiêc gdzie jest brak w±tku z cia³ami Paina?? Kishimoto mia³ pokazaæ te trupy? nie rozumiem. A tak wogole to Naruto nie walczy teraz z cialem przyzywaj±cym, chyba ty slabo czytasz mange
3.Tylko ¿e Naruto my¶li ¿e nie ¿yje
4.Zale¿y jak dla kogo, bo uwolni³ 8 ogonów tylko pod wp³ywem emocji, nie bêdzie tego stale u¿ywa³ (prawdopodobnie wogole), Kishi przesadzi³ by gdyby da³ mu masterowsk± technikê na miarê amaterasu której nauczy³ siê w tydzieñ
Edit: Aha i jeszcze jedno; Konan stoi tam by chroniæ Nagato, nie stoi bezradnie
Ostatnio edytowany przez Avillon (2009-03-13 22:09:37)
Wejdzcie na strone www.naruto.net.pl tam bardzo duzo info o Naruto jest
Avillon napisał:
FifiHyuga napisał:
Avillon napisał:
1. Lol?
4.To ze uwolnlil 8 ogonow to nie znaczy ¿e staje siê takim Sasem bo tego nie bêdzie raczej u¿ywa³. Mówisz ¿e tak udoskonala ¿e zaraz ca³e Aka wybije ale tak naprawdê z tymi umiejêtno¶ciami z prawie ¿adnym niema szasn, Paina ³oi tylko dlatego ¿e przyby³ w dobrym momencie i sprzyja³y mu warunki1.Lol.? O co Ci chodzi.?
4.To , ¿e uwolni³ 8 ogonów , oznacza ¿e Kishi przesadza z moc± Naruta.1. Dobra nie wa¿ne xD
2.Gdzie ja napisa³em z jakim cia³em walczy teraz Dres?Napisa³e¶ ¿e jest brak w±tku z cia³ami Paina ale Pain z którym Naruto teraz walczy by³ pokazany bo musia³ byæ pokazany i pokazany by³ te¿ Nagato wiêc gdzie jest brak w±tku z cia³ami Paina?? Kishimoto mia³ pokazaæ te trupy? nie rozumiem. A tak wogole to Naruto nie walczy teraz z cialem przyzywaj±cym, chyba ty slabo czytasz mange
4.Zale¿y jak dla kogo, bo uwolni³ 8 ogonów tylko pod wp³ywem emocji, nie bêdzie tego stale u¿ywa³ (prawdopodobnie wogole), Kishi przesadzi³ by gdyby da³ mu masterowsk± technikê na miarê amaterasu której nauczy³ siê w tydzieñ
Edit: Aha i jeszcze jedno; Konan stoi tam by chroniæ Nagato, nie stoi bezradnie
1. ..
2. Hmm .. Nie rozumiesz. Skoro Narut walczy z cia³em " przyzywaj±cym " , to dlaczego akurat jest brak w±tku .. Jak czyta³e¶ mangê , to mog³e¶ siê domy¶liæ , ¿e to cia³o przyzywaj±ce .. Tak wiêc , brak w±tku z cia³ami , to ¿enada.Ile razy widziali¶my jedno z cia³ Peina , które zosta³o ca³kowicie zniszczone , a potem " o¿ywa³o " .. Du¿o razy , wiêc to jest argument , do tego , ¿e naruto walczy z cia³em przyzywaj±cym.
3.Hmm .. Tutaj siê mylisz. Naruciak wie , ¿e Hinata ¿yje , ale widzi ¿e jest " bezradna " .. Dlatego tak " ponios³y " emocje.
4.Nie bêdzie tego stale u¿ywa³ , ale sam fakt uwolnienia , ¶wiadczy o tym , ¿e Kishi przesadza.
5.Hmm .. Tutaj masz racjê.
FifiHyuga napisał:
Avillon napisał:
FifiHyuga napisał:
1.Lol.? O co Ci chodzi.?
4.To , ¿e uwolni³ 8 ogonów , oznacza ¿e Kishi przesadza z moc± Naruta.1. Dobra nie wa¿ne xD
Edit: Aha i jeszcze jedno; Konan stoi tam by chroniæ Nagato, nie stoi bezradnie1. ..
2. Hmm .. Nie rozumiesz. Skoro Narut walczy z cia³em " przyzywaj±cym " , to dlaczego akurat jest brak w±tku .. Jak czyta³e¶ mangê , to mog³e¶ siê domy¶liæ , ¿e to cia³o przyzywaj±ce .. Tak wiêc , brak w±tku z cia³ami , to ¿enada.Ile razy widziali¶my jedno z cia³ Peina , które zosta³o ca³kowicie zniszczone , a potem " o¿ywa³o " .. Du¿o razy , wiêc to jest argument , do tego , ¿e naruto walczy z cia³em przyzywaj±cym.
3.Hmm .. Tutaj siê mylisz. Naruciak wie , ¿e Hinata ¿yje , ale widzi ¿e jest " bezradna " .. Dlatego tak " ponios³y " emocje.
4.Nie bêdzie tego stale u¿ywa³ , ale sam fakt uwolnienia , ¶wiadczy o tym , ¿e Kishi przesadza.
5.Hmm .. Tutaj masz racjê.
1. Tylko problem w tym ¿e Naruto nie walczy teraz z cia³em przyzywaj±cym, walczy z GODem, z tym co u¿ywa Shira Tensei. W tym punkcie w³a¶ciwie nie wiem o co ci chodzi bo cia³o z którym walczy teraz Naruto jest pokazywane a reszta cia³ nie bo pad³a
2.hmm.. od pocz±tku. Przychodzi Naruto do wioski, patrzy Konohy niema, wkurwi³ siê ale panuje nad sob±. Pó¼niej nie wyczuwa chakry Kakasza, dalej nic. Potem ginie ¿abi mistrz, dalej jakos siê trzyma (do tego na pewno pamiêta ¿e Pain zabi³ Jiraye),potem przy³azi hinata, gada jakie¶ pierdo³y ¿e kocha blondasa i pada na glebe, wszystko siê skumulowa³o i przmieni³ siê w 6 a potem 8 ogoniastego, na pocz±tku myslal ze nie zyje i dlatego przyjal forme lisa, potem nie odroznial dobrych od zlych wiec nie wie czy hinata zyje
3.Wed³ug mnie nie przesadza bo od zawsze wiemy ¿e pod wp³ywem emocj mo¿e mieæ kilka ogonów a ¿e tu by³y spore to wyszlo 8 xD
avilion pomyliles sie bo napisal
1.
a w 1 bylo lol
chodiz mi o to ze pomyliles 1 punkt z 2 punktem a co do tematu to chapter zari±piasty
Su³tan ³echtaczek
Ale Naruto pokona³ ju¿ cia³o przyzywaj±ce ^^ Co do chaptera to te¿ uwa¿am ¿e przesadza z tym lisem ^^