Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam wszystkich !
Ju¿ kiedy¶ reklamowa³em tutaj swój projekt.. Lecz to by³ malutki nie wypa³ bo hoster by³ offline caly czas..
Lecz, teraz jest Online ! Serwer przechodzi aktualnie kilkudniowe testy.
W tym momencie gra oko³o 100 osób, je¿eli lubisz Naruto to mo¿esz do nich do³±czyæ ; )
Legends of Shinobi jest projektem gry MMORPG opartej o Tibiê (czyli OTS).
Wszystkie nasze skrypty, w³asny client, grafiki maj± za zadanie ukazaæ klimat panuj±cy w popularnym anime - Naruto.
Profesje:
-Uzumaki Naruto
-Sasuke Uchiha
-Itachi Sasuke
-Haruno Sakura
-Rock Lee
-Sabaku no Gaara
-Hyuuga Hinata
-Hyuuga Neji
-Kankurou
Oficjalna strona: www.losserver.yoyo.pl
Pozdrawiam.
Tylko ze Jak sie wbijam w Download To pisze Ze dzial Zamkniety :(
No ladny OTS
Nie wejde bo naruto nie kubie ale spoko powodzenia z ots zycze
Moglbys troche bardziej opisac
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
ja sciagam normalnie tylko jak chce kont ozalozyc to sie nieda :(
Super gram na nim ;] ciesze sie ze wrescie wystartowal no i ze 24/7
Ostatnio edytowany przez Konieczko (2008-09-17 20:29:22)
Gra³em i osobi¶cie , powiem nie jestem zachwycony -.- w sumiê to jak zrobi³em postaæ i wyszed³em ze ¶wi±tyni to ju¿ mi siê znudzi³o , grafik± nie grzeszycie, ludzie w LoSie s± bardziej hamscy ni¿ w jakim kolwiek ots'ie ju¿ po wyj¶ciu ze ¶wi±tyni zosta³em zbluzgany, po 2 nie mo¿na sobie znale¼æ wolnego potworka w grze (a mia³em 23lvl) i nie mog³em znale¼æ sobie ¿adnej wolnej miejscówki ! , po 3 macie zabrane pomys³y z innych otsów , mapa te¿ nie jest ciekawa.
Mo¿e jestem zbyt wymagaj±cym graczem ale wed³ug mnie mydlicie oczy ludziom.
Czekam na odpowied¼
@up
lol. Cz³owieku co Ty gadasz ! Do mnie jako¶ nikt nic nie przeklina LoS jest ¶wietny ! Fajne grafiki... skrypty.. transformacje dodaj±ce si³y itp... Misje u Hokage... Sagi! i najlepsze ¿e to wszystko jest o tematyce Naruto ! To wszystko jest suuuuper !
PS: Polecam t± grê
Zbanowany
Po waszych opiniach s±dze, ¿e ciekawa gra ale nie moge siê zarejestrowaæ wyskakuje bia³y error w czerwonej ramce. Proszê o pomoc.
chwilowo jest error bo ¯wir co¶ grzebie w Acc Makerze z tego co mi wiadomo
nie moge konta zrobic ;/ klikam na link i mi sie nic nie wyswietla ;/ dlugo bedzie przy tym dlubal ? :>
Nie moge pobrac. Wyskakuje error i pisze ¿e limit zosta³ wyczerpany :(
Zbanowany
Widaæ ¿e ¿al a nie OTS