Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam wszystkich !
Już kiedyś reklamowałem tutaj swój projekt.. Lecz to był malutki nie wypał bo hoster był offline caly czas..
Lecz, teraz jest Online ! Serwer przechodzi aktualnie kilkudniowe testy.
W tym momencie gra około 100 osób, jeżeli lubisz Naruto to możesz do nich dołączyć ; )
Legends of Shinobi jest projektem gry MMORPG opartej o Tibię (czyli OTS).
Wszystkie nasze skrypty, własny client, grafiki mają za zadanie ukazać klimat panujący w popularnym anime - Naruto.
Profesje:
-Uzumaki Naruto
-Sasuke Uchiha
-Itachi Sasuke
-Haruno Sakura
-Rock Lee
-Sabaku no Gaara
-Hyuuga Hinata
-Hyuuga Neji
-Kankurou
Oficjalna strona: www.losserver.yoyo.pl
Pozdrawiam.
Tylko ze Jak sie wbijam w Download To pisze Ze dzial Zamkniety :(
No ladny OTS
Nie wejde bo naruto nie kubie ale spoko powodzenia z ots zycze
Moglbys troche bardziej opisac
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
ja sciagam normalnie tylko jak chce kont ozalozyc to sie nieda :(
Super gram na nim ;] ciesze sie ze wrescie wystartowal no i ze 24/7
Ostatnio edytowany przez Konieczko (2008-09-17 20:29:22)
Grałem i osobiście , powiem nie jestem zachwycony -.- w sumię to jak zrobiłem postać i wyszedłem ze świątyni to już mi się znudziło , grafiką nie grzeszycie, ludzie w LoSie są bardziej hamscy niż w jakim kolwiek ots'ie już po wyjściu ze świątyni zostałem zbluzgany, po 2 nie można sobie znaleźć wolnego potworka w grze (a miałem 23lvl) i nie mogłem znaleźć sobie żadnej wolnej miejscówki ! , po 3 macie zabrane pomysły z innych otsów , mapa też nie jest ciekawa.
Może jestem zbyt wymagającym graczem ale według mnie mydlicie oczy ludziom.
Czekam na odpowiedź
@up
lol. Człowieku co Ty gadasz ! Do mnie jakoś nikt nic nie przeklina LoS jest świetny ! Fajne grafiki... skrypty.. transformacje dodające siły itp... Misje u Hokage... Sagi! i najlepsze że to wszystko jest o tematyce Naruto ! To wszystko jest suuuuper !
PS: Polecam tą grę
Zbanowany
Po waszych opiniach sądze, że ciekawa gra ale nie moge się zarejestrować wyskakuje biały error w czerwonej ramce. Proszę o pomoc.
chwilowo jest error bo Żwir coś grzebie w Acc Makerze z tego co mi wiadomo
nie moge konta zrobic ;/ klikam na link i mi sie nic nie wyswietla ;/ dlugo bedzie przy tym dlubal ? :>
Nie moge pobrac. Wyskakuje error i pisze że limit został wyczerpany :(
Zbanowany
Widać że żal a nie OTS