Nie tylko o Tibii i OTS...
Ostatnio edytowany przez Rolfix (2010-05-01 18:37:41)
REFRESH!
Wbijcie sobie w google.
Wpiszcie 2204355 i dajcie "szczê¶liwy traf" ;]
Sa to komentarze z czatu , forum "Cosmopolitana" gdzie Sabina o nicku 110, pisze o pomoc w do¶æ nietypowej sprawie.
Forum "Cosmopilitana", pisze Sabina 110:
Wczoraj wieczorem zachcia³o nam siê kochaæ z moim ch³opakiem i namawia³ mnie do sexu analnego czego bardzo pragnê³am. Niestety mu odmówi³am z uwagi na to, ¿e nie czu³am siê zbyt czysta w tym intymnym miejscu. Zatem Marcin zacz±³ mnie ca³owaæ i pie¶ciæ jêzyczkiem moj± c****. Po paru minutach dosz³am do takiego podniecenia dosta³am takich skurczy, ¿e nie wytrzymuj±c tego napiêcia pu¶ci³am mu b±ka prosto w twarz. I tu siê zrodzi³ nie lada problem gdy¿ Marcin szybko uciek³ i do dzisiejszego dnia siê do mnie nie odezwa³. Co robiæ? Dziewczyny pomó¿cie jago tak bardzo kocham a tak sie wstydzê tego co wczoraj zasz³o. Pozdrawiam z nadziej± uzyskania pomocy
zrozpaczona Sabina.
I komentarze:
Istnieje mo¿liwo¶æ, ¿e jemu to siê bardzo spodoba³o, a jednocze¶nie poczu³ siê nieco zaskoczony sytuacj± i st±d jego nag³a ucieczka. My¶lê, ¿e szuka kontaktu z Tob± i powinna¶ mu pomóc. Spotkajcie siê i zachowujcie naturalnie. Pomy¶l, ¿e on mo¿e ci±gle nosiæ w pamiêci zapach Twojego b±ka. Czy to nie romantyczne? Nie rozpaczaj Sabinko, tylko dzia³aj.
Oj, chyba dobrze ,¿e zrezygnowa³a¶ z seksu analnego, widaæ wyczu³ pismo nosem i szuka fajnej, czystej pupci a nie z batonem krymskim skitranym wewn±trz. Hihihihihihi. Mo¿liwe, ¿e jakie¶ odpryski posz³y w biedny nosek kolegi, albo jest teraz piegowaty. BO TRZA MYÆ PUPÊ ZAWSZE I WSZÊDZIE BO NIE WIADOMO CO BÊDZIE.............
Sabinko je¶li go jeszcze spotkasz zaproponuj mu wspania³y sex analny a jak ju¿ do tego dojdzie to pierd¼ na niego ile wejdzie.Niech siê przekona co to natura.
No tak... biednemu zawsze wiatr w oczy...
Nie ma to jak poczuæ wiatr we w³osach! Niezapomniane uczucie wolno¶ci!
Saba! Jeste¶ wielka! Ciekaw jestem czy wróci³ tez Twój luby. Pewnie do tej pory docenia wyszukana won Twojego analnego wyziewu. Trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze Twój lover wróci i nie bêdziesz mieæ brazyliany w stylu - tutaj nazwa jak najbardziej adekwatna - "Przemine³o z wiatrem"
Nawal mu na jego przyrz±d...
SABINA:
1)UMYJ DUPÊ NASTÊPNYM RAZEM
2)JAK CHCESZ SIÊ Z****Æ TO NIE NA RYJ FACETA
3)POWIEDZ MU ¯E JAK SIÊ NIE ODBRAZI TO MU ******LNIESZ JESZCZE JEDNEGO KAPU¦NIAKA, TAKIEGO, ¯E MU OCZY WYJD¡ I PRZESI¡KN¡ MU UBRANIA
4)NIE JEDZ WIÊCEJ KAPUSTY I GROCHÓWY
5)KUP MU OD¦WIE¯ACZ DO POKOJU, CHYBA ¯E PIERDZISZ TYLKO W DOMU
6)O JAAAAAA pie...le, MUSISZ MIE¦ BARDZO ROZ***ANEGO ROWA, JAK CI POWIETRZE SAMO SCHODZI
My¶lê ¿e oznaczenie 110 przy nicku, to nic jak ci¶nienie 110 atmosfer z jakim wymskn±³ siê b±czek, wiêc facio wylecia³ w kosmos i nic dziwnego, ¿e jeszcze nie wróci³. Zosta³ odrzucony w kosmos o miliony lat ¶wietlnych. My¶lê ¿e powinna¶ dzi¶ wieczorkiem usi±¶æ na parapecie i waln±æ mega b±czora aby polecieæ w kosmos i poszukaæ go we wszech¶wiecie, tylko uwa¿aj na zielone lub br±zowe ufoludki...
Wydaje mi siê ¿e w takiej sytuacji warto by by³o zaopatrzyæ siê w spinacz do wieszania bielizny. Przed minet± partner powinien za pomoc± wspomnianego spinacza zabezpieczyæ sobie nos. Tak na wszelki wypadek proponujê równie¿ zakupiæ stopery do uszu, co by bêbenki nie popêka³y)) Gogle narciarskie te¿ s± wskazane co by nie dosta³ partner wytrzeszczu oczu. Jedyny problem w ca³ej sytuacji, to brak zabezpieczeñ w przypadku puszczenia przez partnerkê b±czora z kleksem.................
Mam pytanie z innej beczki, jaki by³ d¼wiêk wspomnianego b±czka, czy to by³ taki cieniuteñki strza³ - prut albo piard albo sru, czy to byl jaki¶ mocniejszy d¼wiêk jak z porz±dnego Subwoofera w stylu BUUUMMMM-BASSSEEE, SRRRUU-BAAASSSEEEE?
Ciekawe Sabinko czy twój pierd by³ smaku szamba czy tez zgnitego jajka,niewa¿ne twojego ch³opaka jeszcze pewnie trzyma jest tak naæpany tym pierdem,ze cie nie pamiêta. Doupierdzenia.
Dobrze ¿e nie buchnê³a b±ka podczas dziurkowania bo by go¶ciowi wybuch³y jaja...
hehe Ciê¿ka sprawa... Moim zdaniem ch³opak powinien siê cieszyæ, ¿e wydoby³a¶ z siebie tylko ****** (hahaha) a nie popu¶ci³a¶ czego¶ wiêkszego... Ten ch³opak uciek³ bo pewnie nie móg³ siê nacieszyæ czystym powietrzem i tym ze nie wyszed³ od Ciebie z twarz± w gównie
No có¿... Nastêpnym razem zrezygnuj z minetki bo jeszcze sama siê zatrujesz... Wiesz co? Na Twoim miejscu to ja bym siê wstydzi³a powiedzieæ o tym komu kolwiek... Naprawdê podziwiam Cie ze umie¶ci³a¶ swoj± gafê w necie... Wys³a³am t± stronê wszystkim moim znajomym i zwijali siê ze ¶miechu tak samo jak i ja. Dziêki za darmowy kabaret hahaha trzymaj siê....
Ka¿dy lubi puszczaæ b±ki. Ale ty nie masz a zatem:
1)Poæwicz trochê miê¶nie zwieracza, dziêki czemu bêdziesz sama decydowaæ kiedy chcesz pu¶ciæ baniacz
2) 3 razy dziennie stawiaj ceg³ê w kiblu bo wtedy bêdziesz opró¿niona i nie bêdzie ci siê chcia³o puszczaæ purozaurów. Ponadto po ka¿dym postawieniu porcelanki bêdziesz siê czu³a l¿ej i bêdziesz mia³a lepsze samopoczucie
3) Jak ju¿ musia³a¶ zapu¶ciæ purozaura to móg³ to byæ cichacz.Kole¶ by nie us³ysza³ pierda, a jak by poczu³ smród to bys¶ powiedzia³a, ¿e ci ¶mierdzi "c***a" (która jak sama napisa³a¶ nie jest "zbyt czysta")
4) WALNIJ KLEKSA
Hmm...mam nadzieje droga Sabinko, ¿e nie robili¶cie tego wtedy w pozycji 69, bo wtedy nos w zasadzie le¿y bezpo¶rednio na kakaowym oczku i w razie ****** to kole¶ ma zamiast nosa spadochron. I je¶li z kleksem to na dodatek jeszcze deszcz meteorytów w zatokach. A tak generalnie to pierdzonko siê zdarza... Ale w twarz to przesada... Mnie kiedy¶ dziewcz±tko pryknê³o jak bzyka³em j± od tylca... A¿ mi jaja zawibrowa³y. By³a z tego "kupa" ¶miechu.. ale jakbym dosta³ musztardowym w twarz to chyba bym siê nie ¶mia³... Pozdro
Sabinko i jak bêdziesz mia³a jeszcze kiedy¶ ochotê co¶ takiego zrobiæ to po prostu z³ap go¶cia za g³owê i odci±gnij z miejsca ra¿enia.
Nastêpnym razem jak mu bêdziesz pierdzia³a w twarz podstaw se pod dupê zapalniczkê ale bêdzie jazda...
Gość
@up
To jest stare xD ale dobre
Ostatnio edytowany przez MixFix (2010-07-15 14:43:15)
<Mebbeth > - kochanie a w sumie ty z kim najd³u¿ej w ¿yciu byle¶?
<Wojtas > - w sensie z kobieta ?
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<ad> btw, jest w ogóle jakies czasopismo dla æpunów?
<werd> jest, widzia³em ostatnio w kiosku
<ad> jakie?
<werd> dzia³kowiec
<werd> czy jako¶ tak
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<ulmo> ale mialem przygode dzisiaj
<ulmo> siedzialem na kiblu
<ulmo> i zaczalem tak machac glowa w rytm wentylatroa
<ulmo> zrobilo mi sie jasno przed oczami
<ulmo> i zasnalem
<loume> -_-
¬ród³o : Bash.org.pl