Nie tylko o Tibii i OTS...
Moje Pierwsze Prace
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-12 21:18:24)
Potrzebujesz pomocy? Nie krępuj się odezwij się na SKYPE.
!ALE PAMIĘTAJ O MANIERACH!
Przedstaw się i powiedz o co chodzi, w przeciwnym wypadku zostaniesz zignorowany.
Powiem, tak jeżeli robisz te swoje ,,zamuwienia" to raczej sam powinieneś coś znależć i dobierać czcionke itd.
Bo jesteś niby tym ,,grafikiem" i powinieneś mieć swoją wyobraźnie jakąś, bo wymagasz tyle, że każdy by sobie zrobił takie coś w Paincie, a ci co składają zamówienia, to chcą jakieiś twórczości, a nie, że all podadzą tobie, ty tylko wkleisz napis, zmienisz rozmiar, i zrobiłeś, praca skończona, to co to ma być za praca? ... Paint to sam zrobi [...]
Sorry, musiałem to skomentować :<
Piszę poprawnie po Polsku.
Jest już taki temat opcja szukaj nie boli ;*
Patrząc po twojej sygnaturze wiele mogę wywnioskować . Nie będę sie na ten temat wypowiadać bo nie chce ci psuć zabawy z grafiką
Dobra zobaczymy co potrafisz
Sygnatura
wymiary 300x150
http://img219.imageshack.us/img219/1472/27738772.jpg
Napis jak będzie pasować to daj
Przerób to maksymalnie ,i wykaż się ;D
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2010-05-11 11:12:42)
@UP
Dobra biorę się do roboty zobaczymy co mi wyjdzie
Ferrugineus Nieda rady w tych wymiarach co podałeś zrobić, ale zrobię coś w podobnych rozmiarach
@EDIT
Wyszło mi coś takiego ^^
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-11 12:56:13)
Przedstaw się i powiedz o co chodzi, w przeciwnym wypadku zostaniesz zignorowany.
Nie udało się nawiązać połączenia . to mi pisze .
wrzucaj obrazki z komendą [img]Link[/img]
Daj na inny hosting bo coś jest nie tak
@up
o rzesz kurwa .Poćwicz potem zakładaj tematy .
Nie dam plusa bo mi się nie podoba
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2010-05-11 13:29:16)
No dobra, ale ja nie napisąłem że robię profesjonalne Avatary i Sygnatury, bawię się tym jakiś tydzień, jeżeli Ty jesteś w Tym taki dobry to daj mi pare wskazówek
nie jestem dobry ;D Napisz mi na gg :7193146 ;D
Co do Animacji to udało mi się stworzyć coś takiego ^^
@up
Fajnie, tylko usuń tą ramke czy tam coś, nie wiem co to jest : ), i przestań dodawać te światła, bo to zjebanie wygląda i nie pasuje ; <
Nie jestem zbyt dobry, też dopiero się uczę, ale założyłeś nie potrzebnie wątek, ponieważ napoczątek było się pouczyć, poszukać tutoriali, przeczytać, po robić na próbe, bo narazie za dobry nie jesteś i te twoje sygny, nie zbyt dobrze wyglądają ... Poprostu mi się zabardzo nie podobają.
Piszę poprawnie po Polsku.
@UP
Jeszcze nad tym pracuję
@EDIT
Mam prośbędo administracji o zmianę nazwy tematu na "Moje pierwsze prace" Z góry thx.
Kolejne coś co zrobiłem xD
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-12 21:17:34)