Nie tylko o Tibii i OTS...
Moje Pierwsze Prace
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-12 21:18:24)
Potrzebujesz pomocy? Nie krêpuj siê odezwij siê na SKYPE.
!ALE PAMIÊTAJ O MANIERACH!
Przedstaw siê i powiedz o co chodzi, w przeciwnym wypadku zostaniesz zignorowany.
Powiem, tak je¿eli robisz te swoje ,,zamuwienia" to raczej sam powiniene¶ co¶ znale¿æ i dobieraæ czcionke itd.
Bo jeste¶ niby tym ,,grafikiem" i powiniene¶ mieæ swoj± wyobra¼nie jak±¶, bo wymagasz tyle, ¿e ka¿dy by sobie zrobi³ takie co¶ w Paincie, a ci co sk³adaj± zamówienia, to chc± jakiei¶ twórczo¶ci, a nie, ¿e all podadz± tobie, ty tylko wkleisz napis, zmienisz rozmiar, i zrobi³e¶, praca skoñczona, to co to ma byæ za praca? ... Paint to sam zrobi [...]
Sorry, musia³em to skomentowaæ :<
Piszê poprawnie po Polsku.
Jest ju¿ taki temat opcja szukaj nie boli ;*
Patrz±c po twojej sygnaturze wiele mogê wywnioskowaæ . Nie bêdê sie na ten temat wypowiadaæ bo nie chce ci psuæ zabawy z grafik±
Dobra zobaczymy co potrafisz
Sygnatura
wymiary 300x150
http://img219.imageshack.us/img219/1472/27738772.jpg
Napis jak bêdzie pasowaæ to daj
Przerób to maksymalnie ,i wyka¿ siê ;D
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2010-05-11 11:12:42)
@UP
Dobra biorê siê do roboty zobaczymy co mi wyjdzie
Ferrugineus Nieda rady w tych wymiarach co poda³e¶ zrobiæ, ale zrobiê co¶ w podobnych rozmiarach
@EDIT
Wysz³o mi co¶ takiego ^^
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-11 12:56:13)
Przedstaw siê i powiedz o co chodzi, w przeciwnym wypadku zostaniesz zignorowany.
Nie uda³o siê nawi±zaæ po³±czenia . to mi pisze .
wrzucaj obrazki z komend± [img]Link[/img]
Daj na inny hosting bo co¶ jest nie tak
@up
o rzesz kurwa .Poæwicz potem zak³adaj tematy .
Nie dam plusa bo mi siê nie podoba
Ostatnio edytowany przez Ferrugineus (2010-05-11 13:29:16)
No dobra, ale ja nie napis±³em ¿e robiê profesjonalne Avatary i Sygnatury, bawiê siê tym jaki¶ tydzieñ, je¿eli Ty jeste¶ w Tym taki dobry to daj mi pare wskazówek
nie jestem dobry ;D Napisz mi na gg :7193146 ;D
Co do Animacji to uda³o mi siê stworzyæ co¶ takiego ^^
@up
Fajnie, tylko usuñ t± ramke czy tam co¶, nie wiem co to jest : ), i przestañ dodawaæ te ¶wiat³a, bo to zjebanie wygl±da i nie pasuje ; <
Nie jestem zbyt dobry, te¿ dopiero siê uczê, ale za³o¿y³e¶ nie potrzebnie w±tek, poniewa¿ napocz±tek by³o siê pouczyæ, poszukaæ tutoriali, przeczytaæ, po robiæ na próbe, bo narazie za dobry nie jeste¶ i te twoje sygny, nie zbyt dobrze wygl±daj± ... Poprostu mi siê zabardzo nie podobaj±.
Piszê poprawnie po Polsku.
@UP
Jeszcze nad tym pracujê
@EDIT
Mam pro¶bêdo administracji o zmianê nazwy tematu na "Moje pierwsze prace" Z góry thx.
Kolejne co¶ co zrobi³em xD
Ostatnio edytowany przez Opanuj Sie (2010-05-12 21:17:34)