Nie tylko o Tibii i OTS...
Oczywi¶cie by³ to malutki ¿arcik na 1 kwietnia ;D Ekipa T11 ¿yczy wszystkim weso³ych, zdrowych i pogodnych ¶wi±t
Witam wszystkich... Niestety z powodu problemów z serwerami na naszym hostingu http://pun.pl nasze forum bêdzie musia³o zostaæ zamkniête. Dodatkowo nie wiemy na jak d³ugi okres (administracja pun.pl podaje czas od 2 do 4 lat). Zostaje nam siê uzbroiæ jedynie w cierpliwo¶æ i wyczekiwaæ zamkniêcia T11, a nastêpnie jego otwarcia.
Pozdrawiam wszystkich u¿ytkowników i ¿yczê powodzenia w dalszej drodze ¿ycia (byæ mo¿e to moje ostatnie s³owa na tym forum.
W czasie 2-4 lat to ju¿ zapomnimy o t11. Trochê szkoda, ¿e to koniec bo jako¶ 2,5 lata wytrzyma³em na tym forum i du¿o osób pozna³em no ale nie jest to jedyne forum o tibii na ¶wiecie - znajdzie siê inne. Aaa, przynajmniej Scizor nie bêdzie móg³ kablowaæ i pozostanie jedynie ¶mieciem je¿eli pójdzie na inne forum ; D
PS. Czy to nie przypadkiem g³upi ¿art prima aprilisowy? ; o W koñcu ¿adnej informacji o czym¶ takim na pun.pl nie ma ;s
Ostatnio edytowany przez Toяo (2010-04-01 05:59:06)
Zbanowany
Ludzie !! Co rok to samo, a dzisiaj siê ju¿ nie dam nabraæ,
zawsze co¶ nowego wymy¶l± na dzieñ aprila
Rok temu nie pamiêtam co by³o, aaa pamiêtam konkurs ... Na Vip'a czy tam co¶ xD
DZI¦ NIE DAJCIE SIÊ NABRAÆ
FORUM NIE ZAMKN¡ BO JEST PRAWIE NAJLEPSZE A hosting bezp³atny i tak, co im da usuniêcie? tylko straty...
pomy¶lcie o tym
@Xedoxo
Pytaj siê kurwa maæ tomka kurwa administratora punów... To ¿e dzisiaj jest prima aprilis jest zwi±zanie z tym ¿e maj± op³acone hostingi do koñca miesi±ców...
@Topic
My¶lê ¿e zrobimy jakie¶ alternatywne forum.. ;(
Czytaj±c to - zatka³o mnie ...
Dopiero co wsta³em i mi siê przypomnia³o, ¿e dzisiaj 1
Guzur ju¿ mnie dzisiaj nie wkurwiaj nawet ...
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Szkoda, ¿e nie zamkn±³ :(
Wszystko przez 1 kwietnia...
Ahh.. te Prima Aprilis
Na pocz±tku da³em sie nabraæ ale jak zobaczy³em ¿e dzi¶ 1 kwiecieñ od razu wiedzia³em co jest grane
Gdyby forum zamknêli naprawdê to za³ama³ bym siê i powiesi³ :d
Zbanowany
Termik napisał:
@Xedoxo
Pytaj siê kurwa maæ tomka kurwa administratora punów... To ¿e dzisiaj jest prima aprilis jest zwi±zanie z tym ¿e maj± op³acone hostingi do koñca miesi±ców...
@Topic
My¶lê ¿e zrobimy jakie¶ alternatywne forum.. ;(
@Termik
Co rok to samo jest ...
i jak pamiêtam to, rok temu ty mia³e¶ udzia³y w tamten dowcip
i my¶lê, ¿e w ten dowcip to te¿ masz udzia³y
@top
Nie zamkn± i tyle ... Po co niby maj± nasze usuwaæ, a dla innych dawaæ noobskie?
Pomy¶lcie przez chwile
Mnie to jako¶ nie smieszy, jak zamkn± to siê za³amie... ale po co ¿artujecie z takiego okrótnego tematu?
Ostatnio edytowany przez xedoxo (2010-04-01 07:36:25)
I tak mam na to wyjebane : D Gdyby zamknêli, by³bym zadowolony ¿e Scizor nie ma ju¿ gdzie siê przyb³±kaæ, i komu lizaæ dupska.
Ostatnio edytowany przez xXxDanioSxXx (2010-04-01 08:38:57)
Najwiêkszym ¿artem by³oby, gdyby to nie by³ ¿art
Zbanowany
o LoL iks de xD ;l