Nie tylko o Tibii i OTS...
Oczywiście był to malutki żarcik na 1 kwietnia ;D Ekipa T11 życzy wszystkim wesołych, zdrowych i pogodnych świąt
Witam wszystkich... Niestety z powodu problemów z serwerami na naszym hostingu http://pun.pl nasze forum będzie musiało zostać zamknięte. Dodatkowo nie wiemy na jak długi okres (administracja pun.pl podaje czas od 2 do 4 lat). Zostaje nam się uzbroić jedynie w cierpliwość i wyczekiwać zamknięcia T11, a następnie jego otwarcia.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i życzę powodzenia w dalszej drodze życia (być może to moje ostatnie słowa na tym forum.
W czasie 2-4 lat to już zapomnimy o t11. Trochę szkoda, że to koniec bo jakoś 2,5 lata wytrzymałem na tym forum i dużo osób poznałem no ale nie jest to jedyne forum o tibii na świecie - znajdzie się inne. Aaa, przynajmniej Scizor nie będzie mógł kablować i pozostanie jedynie śmieciem jeżeli pójdzie na inne forum ; D
PS. Czy to nie przypadkiem głupi żart prima aprilisowy? ; o W końcu żadnej informacji o czymś takim na pun.pl nie ma ;s
Ostatnio edytowany przez Toяo (2010-04-01 05:59:06)
Zbanowany
Ludzie !! Co rok to samo, a dzisiaj się już nie dam nabrać,
zawsze coś nowego wymyślą na dzień aprila
Rok temu nie pamiętam co było, aaa pamiętam konkurs ... Na Vip'a czy tam coś xD
DZIŚ NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ
FORUM NIE ZAMKNĄ BO JEST PRAWIE NAJLEPSZE A hosting bezpłatny i tak, co im da usunięcie? tylko straty...
pomyślcie o tym
@Xedoxo
Pytaj się kurwa mać tomka kurwa administratora punów... To że dzisiaj jest prima aprilis jest związanie z tym że mają opłacone hostingi do końca miesiąców...
@Topic
Myślę że zrobimy jakieś alternatywne forum.. ;(
Czytając to - zatkało mnie ...
Dopiero co wstałem i mi się przypomniało, że dzisiaj 1
Guzur już mnie dzisiaj nie wkurwiaj nawet ...
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Szkoda, że nie zamknął :(
Wszystko przez 1 kwietnia...
Ahh.. te Prima Aprilis
Na początku dałem sie nabrać ale jak zobaczyłem że dziś 1 kwiecień od razu wiedziałem co jest grane
Gdyby forum zamknęli naprawdę to załamał bym się i powiesił :d
Zbanowany
Termik napisał:
@Xedoxo
Pytaj się kurwa mać tomka kurwa administratora punów... To że dzisiaj jest prima aprilis jest związanie z tym że mają opłacone hostingi do końca miesiąców...
@Topic
Myślę że zrobimy jakieś alternatywne forum.. ;(
@Termik
Co rok to samo jest ...
i jak pamiętam to, rok temu ty miałeś udziały w tamten dowcip
i myślę, że w ten dowcip to też masz udziały
@top
Nie zamkną i tyle ... Po co niby mają nasze usuwać, a dla innych dawać noobskie?
Pomyślcie przez chwile
Mnie to jakoś nie smieszy, jak zamkną to się załamie... ale po co żartujecie z takiego okrótnego tematu?
Ostatnio edytowany przez xedoxo (2010-04-01 07:36:25)
I tak mam na to wyjebane : D Gdyby zamknęli, byłbym zadowolony że Scizor nie ma już gdzie się przybłąkać, i komu lizać dupska.
Ostatnio edytowany przez xXxDanioSxXx (2010-04-01 08:38:57)
Największym żartem byłoby, gdyby to nie był żart
Zbanowany
o LoL iks de xD ;l