Nie tylko o Tibii i OTS...
Aff... naprawdę żal Was. Lockerz podawało że godzina restocku mnie będzie ujawniona bo to ma być niespodzianka..
I tak nie długo będzie można zamawiac 24/7 ale ceny będą większe...
Więc ja etraz sobie zbieram punkty i coś może zamówię jak będzie 24/7
Ale jak płacisz podatek , to masz tez większy zysk : PSP 600 zł , a płacisz 150 zł..
Mozna psp sprzedać Kiedy next restock ? W następnym miesiącu ?
Ostatnio edytowany przez Danduk (2010-01-31 12:48:04)
Odświeżę temat, i pochwale się dotychczasowymi zdobyczami
Naprawdę warto się bawić, restocki są często, kilka razy w miesiącu.
Od 25 lutego, czyli od wczoraj (btw wczoraj kolejny nanos wpadł na restocku ) Lockerz zrobiło tak, że jeśli zamówimy nagrodę rzeczową na adres spoza USA to wysyła równowartość ceny produktu na konto paypal podane przy emailu w zamówieniu
więc nawet jak nikt nie ma żadnych botów (teraz tylko boty (najlepszy lrc) - autofill to jedynie można 25$ paypal, bony, jakieś ubranka itd) to można się sporo wzbogacić, bo taka koszulka Odyssa co się trzyma spokojnie kilka minut zawsze, jest warta 20$ (robimy kilka kont i na kilku zamawiamy ).
Płaciłeś jakieś cło/vat za PS3?
Za nic nie płaciłem żadnej kasy, gdyż wszystko wysyłałem wtedy na przewoźnika z USA do Polski.
Zamawiałem na restocku na dane do siedziby przewoźnika, na stronie ich gdy doszła do mojej skrzynki paczka uzupełniałem adres do Polski i wpisywałem wartość zawsze mniejszą niż 35$ bo wtedy jest osobna odprawa celna - cło. Za przewiezienie ps3 zapłaciłem 31$.
Teraz też można tam wysyłać, i nie dostajesz kasy, a dalej przedmiot bo w końcu wysłałeś na US adres. Jednak strasznie dużo osób zna tą firmę i wysyła co Lockerz już raz potraktowało jako multi, bot i posypały się anulacje. Teraz raz komuś dochodzi, raz anulacja od Lockerz.
Termik , sprawiasz mi ochotę dalszego zbierania punktów
Mógł byś mi opisać na PW jak wszystko przebiegało , wraz z miejscem przyjścia paczki ? Coś wymyśliłeś ?
Jak byś mógł odpisać bym był wdzięczny.