Nie tylko o Tibii i OTS...
Posz³o. Czekaj cierpliwie, przez 2 dni nie pro¶ ¿eby kto¶ jeszcze wysy³a³ bo to tylko spowolni dotarcie maila. Lockerz samo przyznaje ¿e zaproszenia dochodz± bardzo wolno i bêd± to naprawiaæ.
co wy g³upoty gadacie !!
pisali ¿e nie wa¿ne czy nie pisze czy jest samo # to nie ma ró¿nicy
nagroda i tak bêdzie to nie gadajcie g³upot ja mam samo # wiêc wygralem zauwazcie ze przy restock o 01;00 wszyscy mieli np #044123
a przy restocku o 18;00 kazdy # lub #0
wiêc mówie dla tych co maja same # i #0 nagroda przyjdzie do was i do mnie tez
potwierdzone nagrody wy¶l± w ok. poniedzia³ek na forum pisali
Jeszcze 20 i Psp
A jak to mam zrobiæ by mi wys³ali ? Opisaæ móg³ by kto¶ ?
@Down
Przy³aczam siê do pytania.
Ostatnio edytowany przez Danduk (2009-12-19 19:40:44)
Tez mam 200 ale zadnej osoby nie zaprosilem i teraz mam pytanie: Czy moge wybrac nagrode jezeli nie mam vipa czy jak to sie tam nazywa? Oraz kiedy jest nastepne "rozdanie" nagrod (chodzi tu o mozliwosc wybierania)?
p.nowakowski@interia.eu
dac zapro
Ludzie...
By³ restock (rozdanie nagród) dla Z-list ("vip") na pocz±tku grudnia. Teraz ma byæ restock dla wszystkich w grudniu na pewno.
Tylko dok³adnie to ciekawe kiedy.. ; / Grudzieñ siê koñczy, a muszê sobie grê zamówiæ ! ; D A takie pyt. Do ilu tygodni dochodz± nagrody ? I w jakich godzinach etc. ?
ja mam 500 ptz i sie w to nie bawie bo to jest wa³
1 listopada dostalem maila ze koszulke mi wyslali i ? do teraz jej nie widzie tak samo jak zamówilem psp i tez go nie widzie
nie polecam
zapros mnie ktos p.nowakowski@interia.eu
lol u mnie sie dalej nie da zalozycz jak to zrobic bo nie umiem za bardzo po angielsku ^^
@up "E-mail p.nowakowski@interia.eu is in system" Sprawd¼ skrzynkê.
@Hellu Mo¿e trochê trzeba jeszcze poczekaæ ? ;p Fox jako¶ dosta³ te nagrody ... (Patrz str. 1)
@up to nie s± jego nagrody
Jaki¶ kole¶ innego kraju to prawdopodobnie dosta³
ja z tym skoñczy³em ju¿ dawno dawno temu
xXxDanioSxXx napisał:
;p Fox jako¶ dosta³ te nagrody ... (Patrz str. 1)
To nie s± jego nagrody.
Chyba z lekka nie umiecie czytaæ "Dowody:", a nie ¿e ja je dosta³em.
Ja ju¿ z tym skoñczy³em, trzeba mieæ cholernie du¿o szczê¶cia, ¿eby co¶ wygraæ, nagrody znikaj± w mgnieniu oka, tak¿e podziêkowa³em...
Ostatnio edytowany przez Fox94 (2009-12-20 09:47:04)