Nie tylko o Tibii i OTS...
Aff... naprawdê ¿al Was. Lockerz podawa³o ¿e godzina restocku mnie bêdzie ujawniona bo to ma byæ niespodzianka..
I tak nie d³ugo bêdzie mo¿na zamawiac 24/7 ale ceny bêd± wiêksze...
Wiêc ja etraz sobie zbieram punkty i co¶ mo¿e zamówiê jak bêdzie 24/7
Ale jak p³acisz podatek , to masz tez wiêkszy zysk : PSP 600 z³ , a p³acisz 150 z³..
Mozna psp sprzedaæ Kiedy next restock ? W nastêpnym miesi±cu ?
Ostatnio edytowany przez Danduk (2010-01-31 12:48:04)
Od¶wie¿ê temat, i pochwale siê dotychczasowymi zdobyczami
Naprawdê warto siê bawiæ, restocki s± czêsto, kilka razy w miesi±cu.
Od 25 lutego, czyli od wczoraj (btw wczoraj kolejny nanos wpad³ na restocku ) Lockerz zrobi³o tak, ¿e je¶li zamówimy nagrodê rzeczow± na adres spoza USA to wysy³a równowarto¶æ ceny produktu na konto paypal podane przy emailu w zamówieniu
wiêc nawet jak nikt nie ma ¿adnych botów (teraz tylko boty (najlepszy lrc) - autofill to jedynie mo¿na 25$ paypal, bony, jakie¶ ubranka itd) to mo¿na siê sporo wzbogaciæ, bo taka koszulka Odyssa co siê trzyma spokojnie kilka minut zawsze, jest warta 20$ (robimy kilka kont i na kilku zamawiamy ).
P³aci³e¶ jakie¶ c³o/vat za PS3?
Za nic nie p³aci³em ¿adnej kasy, gdy¿ wszystko wysy³a³em wtedy na przewo¼nika z USA do Polski.
Zamawia³em na restocku na dane do siedziby przewo¼nika, na stronie ich gdy dosz³a do mojej skrzynki paczka uzupe³nia³em adres do Polski i wpisywa³em warto¶æ zawsze mniejsz± ni¿ 35$ bo wtedy jest osobna odprawa celna - c³o. Za przewiezienie ps3 zap³aci³em 31$.
Teraz te¿ mo¿na tam wysy³aæ, i nie dostajesz kasy, a dalej przedmiot bo w koñcu wys³a³e¶ na US adres. Jednak strasznie du¿o osób zna t± firmê i wysy³a co Lockerz ju¿ raz potraktowa³o jako multi, bot i posypa³y siê anulacje. Teraz raz komu¶ dochodzi, raz anulacja od Lockerz.
Termik , sprawiasz mi ochotê dalszego zbierania punktów
Móg³ by¶ mi opisaæ na PW jak wszystko przebiega³o , wraz z miejscem przyj¶cia paczki ? Co¶ wymy¶li³e¶ ?
Jak by¶ móg³ odpisaæ bym by³ wdziêczny.