Nie tylko o Tibii i OTS...
2 razy zamówiłeś? będziesz miał zablokowane konto i przesyłka nie przydzie nie wolno zamówić wiecej niż 2 rzeczy warte wiecej niż 50 pkt
ORDER RECEIPT
#
Rock Band Bundle - PSP
Total PTZ value: 200 PTZ
Order Date: 11/24/09
Shipping information:
Patryk Kosacki
al 1000 lecia 16a/39
Wałcz, PL 78-600
(All orders go out by ground shipment. Unless
otherwise explained in the product description)
Need help?
help@lockerz.com
All That And More
czy wygrałem bo nie wiem nagle polączenie ucieło dziwnie kratki i wylaczylem a na emaila wyslali to to chyba wygralem nie ?
Wygrałeś.
Weźcie mi pomóżcie brakuje mi 7 zaproszeń do Z-Listy xDD
Ekhm... PSP mieli 5 sztuk. To jest email tylko potwierdzający że klikneliście. A jakie 5 osób to pierwsze zrobiło to się okaże
No szkoda.. ja mam 7 invite ;/ szkoda że już sklepiku nie odblokują, jak już po restocku
Wie ktoś może kiedy zrobią dostawę dla tych z poza Z-Listy ? Bo chce sobie Prototype'a zamówić ! ; D
Zmieniam nazwę tematu na Lockerz, bo tu już nikt o zaproszenia nie prosi, i zrobiła się ogólna rozmowa na ten temat.
zróbcie sobię fake emaile nikt za to nie dostał bana chyba -,- a jak ktoś na potwierdzeniu zamóweinia nie ma order coś tam #0 to nie przyjdzie treba mieć #0 a jak ktoś ma # to lipa
punkty zerują 12 po założeniu konta a od 2010 wartośc pktz produktów wzrasta 4 krotnie
@david
Wiesz, że już mogę pisać maila że robisz fake maile?
@Up
Tobie nigdy nie usuną bo jesteś z-listerem ;0
@Topic
Nie robiłbym na Waszym miejscu fake maili, bo I TAK PRZED KAŻDĄ WYSYŁKĄ sprawdzają dokładnie logi usera. A jak sprawdzą i wynajdą coś nie zgodnego to raz usunięcie konta, a kto wie jakie w stanach jest chore prawo może i sąd.
Co do ptz (boże nie piszcie pkt... bo to ptz są ;0) to automatycznie nie z-listerom usuwają się 12 miesięcy od rejestracji. Jeżeli mają być od 2010 mają zerować to wyzerują wszystkim.