Nie tylko o Tibii i OTS...
Czemu jest aż tyle kont, które mają albo 0 albo tylko 1 post, według mnie admini powinni się wziąć za to i posprawdzać ip tych kolesi,a powtarzające się skasować. Może rośnie nam ilość zarejestrowanych, ale nie takim kosztem - coś trzeba z tym zrobić!!! wejdźcie w listę użytkowników i posortujcie ją przez liczbę postów - zdziwicie się.
Ostatnio edytowany przez Dark Mucha (2009-08-03 13:37:29)
Signed.
Widziałem to także , i powinniście zrobić mały porządek forum xdd
@Up
Popieram
Tylko Guzur pewnie sie wezmie za to chyba za 1 rok :( bo go nie ma na forum bardzo długo .
A Kakashi nie może usuwać kont tylko je banować :(
Pozdro z Krosna :]
Takie konta zakładają ci, którzy chcieli zobaczyć forum, linki w "ukrytej wiadomości", lub nie spodobało im się tu. Konto z 1 czy 0 postami nie może dawać punktów reputacji więc jest nieprzydatne. Niektórzy robią nowe konta, dobijają 20 postów i dają plusy na główne konto (pzdr , złapie was ).
A co do tych kont, tylko admin może usuwać konta, a admin jest jeden co wchodzi raz na parę dni; poza tym nikomu by się nie chciało usuwać tylu kont. Chyba że jest jakaś opcja masowego usuwania...
Nie wiem czemu przeszkadzają ci te konta, nie widać ich postów, a tylko poprawiają statystyki.
Ostatnio edytowany przez Kakashi (2009-08-03 18:09:37)
Kakashi - lepiej żyć prawdą , niż siebie okłamywać a jest opcja massowego usuwania kont które się ileś tam nie logowały chyba xdd
Na każdym forum, 70% kont, to właśnie takie. A czasem nawet więcej. Robią konta, bo chcą zobaczyc linka w [hide], albo myślą że coś jeszcze "dostaną".
Mógłbym usunąć te konta ale nie wiem w jakim celu? Po usunięciu nie zmniejszy się licznik zarejestrowanych użytkowników, a nie chce żebym później na maila dostawał wiadomości "dlaczego moje konto zostalo skasowane plx hapl?!". Forum nie laguje przez to, więc chyba nie ma sensu
Zbanowany
Hmm sprawdziłem troche na forum i zauważyłem że w takich tematach często macie pretensje że Guzur nie jest na forum.
Ale zauważyłem również że posiada on jeszcze 1 inne forum a mianowicie talesofpirates.pun.pl które się znajduje w reklamie na samym dole, więc może dlatego go nie ma codziennie, ale jak widać wchodzi i czyta tematy.
Co do usuwania też chciałem napisać żeby usunąć, ale po tym co napisał Guzur zmieniam zdanie i zgadzam się z nim.
BLaDe_87 napisał:
Hmm sprawdziłem troche na forum i zauważyłem że w takich tematach często macie pretensje że Guzur nie jest na forum.
Ale zauważyłem również że posiada on jeszcze 1 inne forum a mianowicie talesofpirates.pun.pl które się znajduje w reklamie na samym dole, więc może dlatego go nie ma codziennie, ale jak widać wchodzi i czyta tematy.
Co do usuwania też chciałem napisać żeby usunąć, ale po tym co napisał Guzur zmieniam zdanie i zgadzam się z nim.
Dobra, koniec rozkminki. Powiedzieć Ci tajemnice dlaczego Guzura nie ma często na forum? My (Guzur i jo) studiujemy (chociaż chciał bym z nim chodzić razem na uczelnie ;-) Ale ja wole medycyne na UŚ), i w przeciwieństwie do niektórych forumowych no liferów mamy więcej nauki i mniej czasu poświęcamy forum. Jednak Kakashi wszystko nadrabia. Tyle w tym temacie.
Nie usunie, bo to podnosi statystyki forum. Tyle w tym temacie.
Było omawiane. Mi to tak naprawdę obojętne, ale kto tam zagląda do "Listy Użytkowników".