Nie tylko o Tibii i OTS...
Po około 3 miechach przerwy i spokojem z Tibią, ots postanowiłem do tego wrócić e względu na wakacyjne nudy . Zainstalowałem sobie więc RME i zacząłem coś sobie tworzyć. Oto parę fotek z mojego arcydzieła
@Edit
Za wcześnie potwierdź xDDD foty:
Ostatnio edytowany przez Pan Fragles (2009-07-29 17:30:11)
Nom gratz!!! widać że jak długo nie grałeś w tibię to masz więcej pomysłów xD ale może rozbuduj ją bardziej :]
Mała. Z tego powodu nie będzie 10/10. Bo za dużą, i ładną taką ocenę daję. 9/10 też nie będzie, kilka drobnych błędów, np. rośliny na skalnym ground, i ten "zniszczony" domek.
Ale 8/10
Ale może oto miało chodzić np. domek po ataku noobów lub trolli dla mnie tam 9/10
Ostatnio edytowany przez Dark Mucha (2009-07-29 17:46:48)
Uuu... nie jest dobrze, nie jest dobrze...
Powinieneś robić mapki spokojniej, z pomysłem i patrzeć gdzie stawiasz niektóre rzeczy.
Postaraj się oto aby mapa posiadała jakiś klimat i odrobinę tajemniczości.
Moja ocena ogólna to 5.25/10.00...
@up
nie za sroga ocena koles ?
@topic
spoko mapka , ladne expowiska ;d ja osobiscie daje 8/10
troche masz gdzie niegdzie kwadratowo nie zbytnio mi sie te all polaczenie podobaja 6/10
No to tak:
Mało trawki- takiej większej (wiecie o co mi chodzi) i jak już jest to na drodze. -
Kolejna rzecz to te stalagmity na expie z cyclopami, według mnie w ogóle nie powinno ich tam czyli -
No i kwadratowo, staraj sie nadawać rożne kształty. -
No to podsumujmy.
10-3=7
Moja ocenka 7/10
Nice xD jakbyś chciał pomapować dla nas to chętnie cie przyjmiemy ;]
chodzi oczywiście o Cintra OTS
Zbanowany
Trochę za gęsto drzew,miejscami łyso,mało swamp plantów na bagnie no i kwadratowo.Moja ocena 4/10 (nie obrażaj się tak bym to ocenił na innym forum:P)
Zbanowany
mapa calkiem calkiem ale zgadzam sie z kolega wyzej troszke zagesto z drzewami 8/10 ;p
Zbanowany
6/10 Otoczenie czasem nie pasuje do monsterow no i hmmn malo trawki i troche zla natura?