Nie tylko o Tibii i OTS...
nie chcę cie zawieść fiklop ale wydaje mi się że będzie tak duża ekipa że nie wiem czy nawet każdy członek ekipy będzie miał GMa czy CMa a co dopiero ktoś z zewnątrz... pomyśl... jakbyś był takim skrypterem... napisał byś się od ho... od cenzury... i CMa dostaje jakiś koleś co totalnie nic nie zrobił.. jak byś sie czuł?
sorki Fiklop ale nie pomagasz... nie ma nagrody ;p
Sadze ze moge byc skrypterem;S Nie jestem swietny, ale jednak cos umiem. Nie jestem poczatkujacym... Nie jestem profesjonalista... Ale pracowalem nad Naruto OTS, i 1 DB:P. Bd dostepny za jakies.. Hmm.. Chyba w Piatek wroce z Niemczech.
Ja i Uzzio jako skrypterzy mysle ze to dobry sklad. Ray, w sumie to pracowalem z Toba nad jednym z twoich OTSow, ktory sie rozpadl ;P;P Nie przeze mnie xD
Kosciany 200 - 300 zl za 100 osob ? Moj qmpel ma 200 osob max, i placi 200zl... Sadze ze za 100zl miesiecznie utrzymasz z 80-100 osob.
Ostatnio edytowany przez xXxDanioSxXx (2009-07-26 16:38:09)
Szukasz pokemonów?
Poszukaj lepiej dobrych skrypterów...
A tak na marginesie... dam sobie rękę uciąć że nie wypali.
Ale Macie pomysł Hah , Kiedyś zrobicie ots z Star Warsów Xd ;D
Hih ;> pEłnO pRaCy nA TaKiE dUpErElE ;D
No mam nadzieje że wypali ;p
@Bellossom
ładny no nie? ;d
Ostatnio edytowany przez jumping ray (2009-07-27 08:07:24)
jednak się wycofuję ^.-
Ostatnio edytowany przez Pan Fragles (2009-07-27 14:36:33)
myślałem nad takim deppo
@Ej a może lepiej zrobić RPG? w RPG MAKERXP bo w tibi troszke trudno ;/
naprzykład:
a ja pracowałem kiedyś w rpg makerze XP
Także do zastanowienia ^
Ostatnio edytowany przez jumping ray (2009-07-27 15:20:41)
A jak zrobisz, żeby się grało multiplayer ?
Jak robisz w Xp to ja się pisz ;] tylko trzeba trochę zabawy z tymi skryptami ;] ja mogę robić otoczenie itp ;]
o nie! nie wiedziałem że to na serio pójdzie xDD
To może być inny projekt ale po skończeniu OTS'a ;d
No ciekawe co z tego wyjdzie (mam nadzieje ze jakiś fajny,sensowny serw a nie...każdy wie co)
ja jestem doświadczony i myślę że reszta teamu też ;P
@Przyda nam się jeszcze Każdy ;D... jeżeli nikt nie dopisze się do czasu 1 sierpień to zamykamy temat rekrutacji i zaczynamy projekt
Mogę być oficjalnym testerem serwa xD bo maperzy, skrypterzy i gmi będa wiedzieć jak to wygląda, ale trzeba jakąś dla nowego
Danios... było powiedzieć że odchodzisz od Cintra OTS... Trudno... Z Uzziem sobie poradzimy...