Nie tylko o Tibii i OTS...
13 lipca w południe, świat Silvera zaatakował boss Morgaroth wraz z jego kompanami. Dzielna ekipa składająca się z gildi Demolition, Infernum Aveuz, Petare Family, Old School i Snakes. Blokerem wybrany został Persipnei. Jak widać nie obyło się bez problemów:
Spoiler:
Jul 13 2009, 18:31:22 CEST Eliminated at Level 196 by Aleistter Crowley, Erico Swartz, Gasben, Imertal spirit, Lord'Sattan, Lortz, Neoxter, Puumm, Ruw, Serlarek, Vexgozenho, Vivi Valentin, Wyvokz, Xeosnar and Zoftareen.
Jul 13 2009, 18:29:16 CEST Died at Level 197 by Morgaroth.
Jednak, boss poległ pod silnym ostrzałem został pokonany.
Pozostawił po sobie mały ślad:
Spoiler:
Loot of Morgaroth: 27 platinum coins, morgaroth's heart, demonic essence, the devileye, a death ring, a strange symbol, 6 small emeralds, 35 assassin stars, a great health potion, 12 white pearls, a devil helmet
SS z hunted:
Ostatnio edytowany przez Dantez (2009-07-14 06:50:52)
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Hunted.pl rlz nie??....
a tak to gz dla nich
A skąd mam brać ? T11 nie ma innych info o najazdach. I tak sie staram nie kopiować all
Czyli mam nic nie pisać
Ostatnio edytowany przez Dantez (2009-07-14 13:07:02)
Myślę,ze jak niema w tym wkładu własnego to wogóle nie powinieneś tego umieszaczać potem będa mówili na t11,że all kopiuja z innych stron
Co mam zrobić ?
Dajcie mu spokój ,
@Dantez
Nie przejmuj sie co pisza , ważne że wogóle pisać ci się chciało , i że miałeś dobre zamiary , a oni odrazu najazd .
fajny news
Pogrubienie całego tekstu to porażka, news wygląda żałośnie..
I jak jest filmik gdzieś na hunted lub gdzieś to weź oglądnij i porób screeny w czasie filmiku najciekawsze i tyle..
Jeżeli szukasz filmików etc. to polecam t.pl, torga tam ludzie z tych światów umieszczaja filmiki i info o najazdach.