Nie tylko o Tibii i OTS...
Pierwsze obrazki z gry Max Payne ukazują się pełne barw.
"Jeśli oczekiwaliście klasycznej kontynuacji, będziecie zaskoczeni" - zapowiadają twórcy.
Nowy numer magazynu Game Informer przyniósł kolejne informacje na temat trzecioosobowej gry akcji Max Payne 3. "Jeśli oczekiwaliście klasycznej kontynuacji, będziecie zaskoczeni" - zapowiadają na łamach czasopisma twórcy gry, Jeronimo Barrera i Rob Nelson. "Trzeci rozdział sagi o Maksie Payne'ie zabiera naszego bohatera w całkowicie nieznane mu dotąd miejsca. Jednocześnie zachowuje, a nawet poprawia on stylowe elementy strzelaniny, które zapracowały na reputację serii" - dodają.
Słowa te zostały poparte garścią screenów, które możecie zobaczyć poniżej
Pierwsze myśli
Pierwsza myśl? "Co oni zrobili z moim kochanym Maksem?!" To nie ma nic wspólnego z poprzednimi opowieściami o byłym gliniarzu i jego mrocznej historii. Rockstar ma cholerną rację mówiąc, że to nie będzie klasyczna kontynuacja. Tyle, że dzięki tej racji "paru" fanów Max może stracić. Z drugiej strony można powiedzieć: jasne, grafika to nie wszystko. Ta wszędobylska cukierkowość zabije jednak mrok, który budował klimat poprzednich odsłon serii. Oj Rockstar, aleś narobił...
Ostatnio edytowany przez davidaf (2009-06-25 09:23:35)
Wow ale zajebista gra , lepsze od GTa 4 , wow nie spodziewałem się , myślałem że to juz koniec że będa 2 wersje tej gry , a tu patrzcie jaka grafa i ile musieli pracować by takie coś uzyskać , normalnie dobrze że napisałeś ten news .
Pozdro dla ciebie ;]
Ostatnio edytowany przez Danduk (2009-06-25 10:33:13)
;[ wole starą fabułe a nie tego giganta z ze zwisającym brzuchem
boże następny wymysł rockstar który z pożądnego max payna zrobi gówno w stylu GTA i po moim maxie. W 3 część na pewno! nie zagram a 2 poprzednie części były rewelacyjne . Powiem jedno... gówno
Mi sie podoba i nie wiem czemu wam sie nie podoba
Jesze nie zagraliscie a gadacie ;p
bo tak samo jak prince of persia . w kazdych czesciach jest książe a w najnowszej to tylko prince of persia sie gra nazywa zeby zachowac cykl całej gry. 1 i 2 część jest zajebista ... a nie to gówno... chodzisz jakim dużym przydupasem...
Fajna ta gra
;p super to już jest cz.3 zawaliście max payne to gra zawalista polecam każdemu
Zbanowany
Polecam Max peyna 3 fajna gierka