Nie tylko o Tibii i OTS...
Dobra koniec kłótni...
Twój silnik ma pare skryptów których tam nie znajdę ale tylko tyle
A poco gadac o tnt skoro tu jest t11 i tam sie dzieje co innego i tutaj.Może temat do zamknięcia bo będa odświeżali a temat widzę stary
Ostatnio edytowany przez Dimek (2009-06-17 15:51:58)
Dimek jak coś się nie podoba to tu nie pisz.
Byłoby dobrze gdybyś już tu nie pisał.
na xml juz nikt nie jedzie raz dwa zwykly by aciek trzy legolas napisz autora Silnika nie twoich scriptow bo nie ktore noobki mysla ze ty zrobiles ten silnik a raczej C++ nie znasz
slepy napisał:
na xml juz nikt nie jedzie raz dwa zwykly by aciek trzy legolas napisz autora Silnika nie twoich scriptow bo nie ktore noobki mysla ze ty zrobiles ten silnik a raczej C++ nie znasz
Robisz błędy ortograficzne jak mało kto... Proponuję ściągnąć Mozillę Firefox lub zainwestować w słownik ortograficzny. Hah? Nie znam się na C++, Ja nie jestem taki jak Ty i nie pytam się na forum jak włączyć OTS. Znam się na C++ zrobiłem kiedyś program do kopiowania płyt CD i miałem zamiar go wypuścić, ale by założyć jakiekolwiek interwencję z programem, powinno mieć się ukończone 18 lat. Dziękuję bardzo, za ochrzanianie mnie z każdej strony, skoro twój nick mówi na to kim jesteś to nie dziwię się tobie . A skoro chodzi o to noobie to chyba napisane jest kto napisał silnik? Evo - powstało ok. Kilka lat temu, kiedy Ja jeszcze nie zajmowałem się tibią. Kilka C++ dopisałem do wiersza poleceń, ale reszta to głownie sprawy wewnętrzne OTS.
SarnaQu napisał:
Moglibyście podać nowy link do Evo Legolas ? bo ten stary nie dziala ;< z gury dzięki
Legolas napisał:
LINKU BRAK - wygasł. Za zakończenie projektu Evo by L musicie podziękować dla naszego świetnego użytkownika - dla Dimka. 19 czerwca (tj. ten piątek) miała wyjść kolejna wersja, ale skoro wasz kolega uważa, że Ja jestem złodziejem, to wystarczy mu tylko serdecznie podziękować.
I wszystko jasne
I na Chuj odświeżasz stare tematy ??? -leci
Ostatnio edytowany przez Dimek (2011-04-02 09:38:00)