Nie tylko o Tibii i OTS...
Już sporo czasu minęło od wyjścia na świat aktualizacji Tibii 8.1, a dopiero teraz ujawia nam się nowy MapEditor wraz z nowymi przedmiotami!
Nie będę owijał w bawełnę, a więc łapcie download:
(wersja z Tibia.dat i Tibia.spr, gotowy do odpalenia)
Speedyshare: http://www.speedyshare.com/771652418.html
(wersja bez Tibia.dat i Tibia.spr, trzeba sobie samemu wrzucić)
Link z OTFans.net: http://hem.bredband.net/johannesrosen/O … 0.5_81.zip
Screen:
A i dodam jeszcze, że MapEditor sam robi niektóre brzegi.
first!!11 XD
thx Guzur bardzo sie przyda :]
niektore brzegi tzn nie wszystkie?
@down chodzi o te budki zywiolow? ja mam wszystko pod koniec w other
Ostatnio edytowany przez Witcher (2007-12-30 17:19:37)
Zbanowany
Thx Guzur Może zostaniesz mojej siostry meżem bo przydał by się taki w rodzinie xD
PLX NIEMOGE ZNALEŚĆ TEJ BUDKI ŻE JAK SIĘ WKAŁADA b roni to idze w jakiś zywjoł prosze podaj ID
Ostatnio edytowany przez Vasyl (2007-12-30 16:44:28)
@up Guzur nie zgódź się Banda analfabetów a siostra pewnie ma 10 lat :d
Dzieki!!!
Tego szukalam!!
Dzięki Guzur i nareszcie problem z RoiOTS rozwiązany xD
Wielkie THX Guzur !!! Szkoda, że w RoiOTS jest inna wersja items.xml i items.otb... ale się rozwiązała sprawa... Wkleiłem obydwa do folderu z OTS i działa "THE BEST AT THE WORLD" Skąd ty to wszystko bierzesz? Bo ja myślę, że jesteś oświecony jakiś...
GUZUR NA PREZYDENTA !!!
GUZUR NA PREZYDENTA !!!
GUZUR NA PREZYDENTA !!!
A tak w ogóle i w szczególe to ja też mam siostrę...
To nie były żarty...
EDIT
A jednak... nie działa... na początku to działało tamto rozwiązanie, ale nie napisałem tu, że items.otb musiało zostać, bo inaczej OTS nie mógł ich załadować... ... Teraz ze zdziwieniem stwierdziłem, że wygląd niektórych itemów się zmienił... np. ołtarz lodu zamiast mieć wygląd taki, jak w Map Editorze, to ma wygląd paru poprzekrzywianych słupów... proszę, niech ktoś to naprawi w miarę możności... Poza tym, to OTS jest w porządku i ładzie:D... Niech ktoś pokombinuje, żeby te ołtarze lodu, lawy, ziemi i prądu normalnie wyglądały, oraz żeby można było w nich błogosławić broń, tak jak na real... Mi to pływanie mimo wszystko nie działa, bo nie mam outfita pływaka... Niech ktoś zapoda linka do lepszego OTS... PLIIIZ !!!
Ostatnio edytowany przez DjMZ (2008-01-02 18:27:36)
Wielkie podziękowania dla tego Pana.
Czasami sie zastanawiam skąd to wiesz??
Pozostają mi tylko domysły... Hmm... Moze jesteś pracownikiem CIP'ów lub Masz nadprzyrodzony talent!
Pzdr;*
Guzur mam nadzieje ze mi pomorzesz . Powiesz mi jak zmienic otsa z 7.92 na 8.1 ??
Dzieki Gazure ;*
Wreszcie!!!
Wiec...juz podaje link kuzynowi !! XD
Sorki Glazur napisalam "glazure" nie obraz sie
GLAZUR NA PREZYDENTA!
GLAZUR NA PREZYDENTA!
GLAZUR NA PREZYDENTA!
GLAZUR NA PREZYDENTA!
:applause:Brawo:applause:
Spoko, zaraz wyprubuje.
@2up nie "Glazur" tylko Guzur
Kiedy przerobilam mapke razem z kuzynem (AppelMos) dodalam Boje do plaży i namiot noi oczywiscie piach przy wodzie czyli cala plaża....
Kiedy moj kuzyn włącza ots to mu sie pojawia jakis Kod i cos jeszcze Gazur pomuż pliska
Bede zagladala na forum
Dzieki