Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam prosze admow o wstawienie tego tematu gdzie powinien byc bo ja nie wiedzialem
Witam wszystkich uzytkownikow Tibia.net.pl otoz mam do oddania dedyka oplaconego na Rok ;0
- 2GB Ramu
- Proc 1.70
- Oddaje ci go jakbys to Ty go zakupil
- Net 100,0 mb's
Chwila chwila ale nie tak za free
Chce za niego:
- Chara na rl tibi 70+ ek musi byc EK
- Skill 75+/75+
- Mlvl 6+
- Char nie moze byc pusty
- Zamowiony/kupiony confirm key
Lub za tego chara : 82 Elite Knight Guardia 50 dni pacca (578626175) - Aukcje internetowe Allegro
Na dedyku sa 4 rozne otki bardzo fajne
Jestes zainteresowany?? Pisz na GG : 2157057
Zawsze jestem niewidoczny
- Pozdrowienia Van
Ostatnio edytowany przez Dash (2009-03-18 19:36:28)
Zbanowany
Dziwne Ale To Nie Jest 100% Że Dostaniesz Dedyka.
Zbanowany
Nie wiem jaka głupia osoba da ci za dedyka 70+ EK (nie oplaca się) jak już to wole kupic pewnego dedyka i dopłace z 30-40zl ... <-Proste->
Poprostu nie chce juz tego dedyka nie mam co z nim zrobic a zaczynam grac na rl <Char = Guardia mu byc>!!
Dash napisał:
Witam prosze admow o wstawienie tego tematu gdzie powinien byc bo ja nie wiedzialem
Witam wszystkich uzytkownikow Tibia.net.pl otoz mam do oddania dedyka oplaconego na Rok ;0
UP@ tibia.net.pl?? to jest tibia11.pun.pl ....
Dash napisał:
- Pozdrowienia Van
Van? a ty czasami niemasz nicku Dash? ^.^
Moim zdaniem sie to nie oplaca wole sobie zrobic wlasnego dedyka i miec 100% pewnosi
@Maly Wizak
Jak masz zamiar kupować dedyka za 30-40zł to "proste" jest jedynie to że musisz lekarza zmienić.
@Topic Nie mam nawet chara.
Zbanowany
on was chce naciągnąć najlepiej kupić samemu z dobrej strony a nie wieżyć temu....
Kamil D. napisał:
@Maly Wizak
Jak masz zamiar kupować dedyka za 30-40zł to "proste" jest jedynie to że musisz lekarza zmienić.
@Topic Nie mam nawet chara.
On napisał że Dopłaić 30-40 zł ^^
co do temetu to nawet noob się nie nabierze