Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Dobra już nie chce ,wale ten projekt ... Mam lepszą mape (przerobioną)
ok ;<
@Aquall Słuchaj ty też za bardzo się żądzisz, bo praw do tej mapy sobie nie zastrzegłeś więc możesz przysłowiowo "naskoczyć"
@Top mogę być mapperem, ale więcej na gg ;D
UP@ a z kąd wiesz ze niezastrzegłem??? a tak wogule to jak robiłem tą mape to napisałem By Aqual Prawa Zastrzezone w opisie ... (gdy się tworzy nowy dokument w Simeone to tam jest taka robryczka do tego)
UP@
hehehe nieee ja byłem kiedyś w projekcie Xanerii RPG i gdy Kams odszedł to robiłem sam go z L3on i cr@ckerem, były zrobione 2 miasta + jakieś tam expy i wtedy cr@cker chciał zobaczyć mapę wysłałem mu , i kilka dni później musiałem odejść z projektu z powodów prywatnych. Wtedy Cr@cker postanowił "zabrać" tą mapę do tego projektu i oto chodzi heh Wkurzało mnie tylko to że wogule nie zapytał się mnie czy może tak zrobić ... Ale jak jest tabliczka ( pewnie gdzieś gdzie najmniej osób chodzi hehe) to Ok :]
Pozdro
@Down
jak w depo to wporządku ;]
Ostatnio edytowany przez Aquall (2009-04-27 12:50:01)
Najmniej osob chodzi w depo ;] ??
Haha jak sie dowiecie jaki mi dał temat do napisania i jaka grzana jest w tym temacie to chyba sie poplaczecie.Nie no tylko początek fajny xD
EDIT: @DOWN SPOKO OBYŚ DOSZEDŁ, WKOŃCU KTOŚ KOGO LUBIE W EKIPIE XD
Ostatnio edytowany przez SZaKaL (2009-04-27 13:36:57)
Dochodze jako maper jezeli mnie jeszcze ktos nie wyprzedzil !
Daniel
15 lat
3 lata .
Ostatnio edytowany przez Danduk (2009-04-27 13:32:25)
Starczy miejsca dla wszystkich :d zapraszam na gg!
Chciałbym być gościem od fabuły.
1. Marcin
2. 14 (rocznikowo 15)
3. Z polskiego mam 6, potrafię układać zdania, mam wyobraźnię...
4. Miasteczkiem Margonem zawładnęła ogromna ilość płazów i gadów. Wstęgi lasów, suche pustynie i skaliste góry przejęła Bogini Esmeralda. Pomóż odżyć miasteczku Margonem! Stocz walkę z płazami i gadami. Przekup Esmeraldę, która odda ci zdobyte wcześniej ziemie.
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
OMG jak byś nie widzał już ktoś jest
EDIT: I mi się teraz nie "wpierdolisz" w połowe fabuły
Ostatnio edytowany przez SZaKaL (2009-05-03 08:53:10)
Sory seafily Szakal jest u nas gosciem od fabuly