Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam i chcialbym zaprosic do powstajacego otsa ;P Margonem RPG ;D Potrzebuje teamu
[NEED]
Mapper 2,5/3 [ja,vezo[moze] ,Danduk]
Grafik 0/2 [-,-] jeden powinien potrafic itemki robic drugi efekty do strony
Skrypter 1/3 [Kowol,-,-] Skrypty c++ lub Lua, spelle nowe {z checia chcialbym zaprosic kowola do skrypterów ;>}
Webmaster 0/1 [-]
Fabula 1/1 [Szakal] Gosciu od fabuly bo to jeszcze do dokonczenia
Mamy juz mapke, 3 miasta, rook, i surowa mapa z 8 miastami itp dorobie cos do tej mapy
Ogloszenie:
1.Imie
2.Wiek
3.Od ilu lat zajmujesz sie np. mapingiem
4. przykladowa praca [mapperowi ja zlecam, skrypter popis jakis bardzo dobry skrypt,Grafik najlepsza jego grafa], Webmaster [screen z jego najlepszego acc ]
ZAPRASZAM
Oto screen z mapki i acc:
Acc ze starego projektu zmienie logo i bedzie spox ale to narazie bo i tak pozniej grafik zrobi caly acc maker (od strony graficznej) a webmaster to wstawi dokladnie
PS: dlaczego 8.5 ?? Bo napewno wyjdzie ots po wakacjach kiedy tibia bedzie 8.5 ;P
Ostatnio edytowany przez Cr@cker (2009-05-03 09:36:26)
Skrypter
Mam nadzieje ze to nie projekt typu "nie wypal"
1. Przemek
2.15 (dzis urodziny ;d)
3.Hmm, ze rok
4. Pierwsza lepsza.
function onUse(cid, item, fromPosition, itemEx, toPosition) local time = 180 local pos = {x=xxx,y=yyy,z=z,stackpos=1} local sciana = getThingfromPos(pos) local scianaid = 1111 if sciana.itemid == scianaid then doRemoveItem(sciana.uid) local param = {pos=pos} addEvent(zrob,time*1000,param) end end function zrob(param) if getThingfromPos(param.pos) ~= scianaid then doCreateItem(scianaid,1,param.pos) end end
Skoro już mnie tak bardzo checie to nie bede was zawodzil (tyle ze ja zabardzo nie bawie sie w spelle ;s)
Wole actions etc,.
Ostatnio edytowany przez Kowol (2009-04-25 09:29:23)
No do gites bo i tak bedzie wiecej niz 1 mapper ^.^ a ty jak widze na tym forum jestes niezly
a i napisz na gg 5057681 ;P
Wątpie czy wyjdzie 8.5 ;]
Raczej będzie uptade do 8.46 max. Co można przeczytać na forum http://forum.tibia.com/forum/?subtopic=worldboards
Powodzenia. ;]
Zbanowany
Ja się moge zapisać za mappera ,jestem w tym dobry
Prace dam potem!
W moim dziale napisałes post ze mapa przechodzi do tego otsa, a prawie całą mape ktora była w nowym projekcie Xaneri sam zrobiłem więc niewiem dlaczego nie informując mnie o niczym wykorzystujesz moją prace... A co by było gdybym chciał zrobić swojego OTsa z mapą? albo chociaż wstawić ją na te forum ?? zadużo się rządzicie.
Ostatnio edytowany przez Aquall (2009-04-25 14:11:24)
jajaja Fabuła!!
1.Alan
2.15
3.4 lata
4.Fabuła - Dam przykład pracy która zrobiłem na zapowiedź nowego potworka:
W dalekich zakątkach Tibii żyli druidzi, nie byli to zwykli drudzi byli to najpotężniejsi drudzi w całej Tibii.
Mieli moce które nie śniły sie nikomu na tym świecie, byli tak potężni że strach było wypowiadać ich imiona.
Lecz mieli jeden problem u podnóża błogosławionej góry żył potrwór który żywił się duszami żywych.
Był on potężniejszy lecz był on sam i nie potrafił przejąć wszystkich dusz druidów.
Nazywał się on Soul Elemental, wyglądał bardzo groźnie i posiadał trupią głowę.
Druidzi wkońcu wymyślili jak powstrzymać potwora i zamkneli go w odchłani skąd mógł wyjść tylko za pomocą czaru.
Bardzo wiele wieków póżniej pewien podróżnik o nazwie SZaKaL nie wiedząc co jest wypisane na skale obok odchłani wypowiedział czar i uwolnił bezmyślnie potwora.Potwór mając jescze mało siły by zjadać dusze wyruszył na server ... aby powstać i na nowo żądzić tym światem.
@maly wizak
napisz na gg 5057681
@aquall
w tej mapie jest tylko 1 twoje miasto i z reszta napisana ejst tabliczka city by aquall
@szakal
Bierzemy cie napisz gg 5057681
No ja a kto l3on jeszcze tez jest
Przy okazji z tej strony rafek1241 xD\
Ostatnio edytowany przez Cr@cker (2009-04-25 17:12:08)
UP@
ahaaa myśle ze wam sie uda ^.^ i sorry ze wyszłem wtedy z tamtego projektu ale miałem kilka powodów np. życie osobiste ;P oraz niechciało mi się marnować czasu na robienie mapki w takie ładne dni heh.
Pozdro.
:d aha ok
SZaKaL napisał:
jajaja Fabuła!!
1.Alan
2.15
3.4 lata
4.Fabuła - Dam przykład pracy która zrobiłem na zapowiedź nowego potworka:
W dalekich zakątkach Tibii żyli druidzi, nie byli to zwykli drudzi byli to najpotężniejsi drudzi w całej Tibii.
Mieli moce które nie śniły sie nikomu na tym świecie, byli tak potężni że strach było wypowiadać ich imiona.
Lecz mieli jeden problem u podnóża błogosławionej góry żył potrwór który żywił się duszami żywych.
Był on potężniejszy lecz był on sam i nie potrafił przejąć wszystkich dusz druidów.
Nazywał się on Soul Elemental, wyglądał bardzo groźnie i posiadał trupią głowę.
Druidzi wkońcu wymyślili jak powstrzymać potwora i zamkneli go w odchłani skąd mógł wyjść tylko za pomocą czaru.
Bardzo wiele wieków póżniej pewien podróżnik o nazwie SZaKaL nie wiedząc co jest wypisane na skale obok odchłani wypowiedział czar i uwolnił bezmyślnie potwora.Potwór mając jescze mało siły by zjadać dusze wyruszył na server ... aby powstać i na nowo żądzić tym światem.
Żyli żydzi ;O
Cracker powodzonka ;D Zbieraj ekipę. Ale projekt ma powstawać przez całe wakacje? :O
Bamboleo napisał:
Żyli żydzi ;O
Cracker powodzonka ;D Zbieraj ekipę. Ale projekt ma powstawać przez całe wakacje? :O
Powodzenia :-)
Dzieki wszystkim ;p projekt powstanie przez polowe wakacji poniewaz nie mam jeszcze zrobionych wszystkich skryptow