Nie tylko o Tibii i OTS...
Dwa dni temu, 18 kwietnia zapowiadał się spokojny dzień. Nagle serwer zaatakował Orshabaal. Szybko zebrała się drużyna do pokonania bestii. W walce wzięło udział 3 blokerów (Storwo, Fenix Elite oraz Thotth.
Walka rozpoczęła się przyprowadzeniem potwora w okolice Cyklopolis, gdzie reszta drużyny czekała gotowa do ataku. Początkowo wszystko układało się po myśli graczy...
Boss jednak odparł atak i uciekł zostawiając drużynę. Ta jednak nie miała zamiaru się poddać i rozdzieliła się w poszukiwaniu bossa. 3 blokerów znalazło go i zostawiło resztę drużyny bijąc potwora. Orshabaal w końcu uznał wygraną Tenebry i zginął. Nie zapomniał zostawić po sobie nagrody, która wywalczyli Tenebryczanie. Nagrodą za ich waleczność był... skromny, malutki MIŚ! Gratulujemy tak dobreeego loota i życzmy dalszych sukcesów w walce.
Zdjęcia są z hunted.pl, ponieważ nie mam tibii 8.41 i nie mogę odtworzyć filmu, który możecie pobrać STĄD
Ostatnio edytowany przez Seafily (2009-04-21 03:55:36)
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Zbanowany
Gz dla ekipy że zdobyli misia słodziutkiego
david 56 napisał:
ponieważ nie mam tibii 4.11
?
No gz loot marny ale zawsze coś
Filmik jest z Tibii Cam, a żeby go otworzyć trzeba mieć Tibię. Ale Seafilly się pomylił, bo trzeba Tibie 8.41 a nie 4.11 :-)
GZ teamowi.
no własnie chodziło mi o to 8.41 ;] bo na 4.11 to raczej by nie poszła xd
Ahh mój błąd xD. Ja mam 8.4, 8.22 i 8.1 .
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Zbanowany
No, no GZ dla Teamu! Oby więcej takich wygranych walk!
Zbanowany
Spoko screeny a najbardziej mi sie podoba hunted.pl -.-
Zbanowany
@Matikers, a skąd wiesz, że Seafily nie ma pozwolenia od hunted.pl, bo może mieć...Może najpierw go zapytasz czy ma pozwolenie??
@Matiker przecież pisze ze to jest z hunted.pl...
@UP pozwolenie czy nie to kazdy może napisac : >
@Topic
GZ Teamowi słaby loot :< ale zawsze zostaje satysfakcja ze pokonali boosa : >
Hunted pl ma same high lvle na forum które wrzucają te foty, a tutaj tylko Guzur i może kto inny kto by mógł bić orsha.I GRTAZ DLA EKIPY!!