Nie tylko o Tibii i OTS...
no jak w temacie jaki rodzaj muzyki uwa¿acie za Ambitny ?
Zbanowany
Zale¿y co rozumiesz przez to pytanie. Ambitna muzyka? Mo¿e chodzi Ci o wykonawce albo producenta? Bo nie wiem jak muzyka mo¿e byæ ambitna.
Ambitna? Zale¿y w jakim znaczeniu. A tak to chyba zespó³ Code Red.
Gość
Tak Code Red jest bardzo ambitne. Odgapiaj± ka¿d± melodiê, tylko robi± to bardziej nowocze¶nie .. xd
Arciu < muzyka nie mo¿e byæ bardzo ambitna??? a to ¿e¶ dowali³... bo muzyka mo¿e byæ Bardzo Ambitna... np. muzyka klasyczna (Chopin itd), muzyka Jazz, Blues i ich odmiany.... ambitna muzyka to taka, której wykonanie jest bardzo trudne i na wysokim poziomie.... Je¿eli kto¶ uwa¿a, ¿e nowoczesna muzyka np. Techno jest ambitne to jest w b³êdzie... muzyka ambitna to np. Utwory F.F.Chopina, a dlaczego ? bo potrafiæ graæ jego utwory to d³ugie lata nauki gry. jego utwory s± "nieziemsko" trudne do grania, jego muzyka niesie wiele "przes³añ",... muzyka ambitna to nie tylko s³yszalne dz¼wiêki, ale przedewszystkim taka muzyka ma swoj± dusze artystyczn±...
£ojej ale ¿e¶ siê rozpisa³. Je¿eli ma byæ ambitna to ja proponuje Wolfgang Amadeusza Mozarta lub tak jak mówisz Fryderyk Chopina.
@up2
to ¿e¶ dowali³
@topic
nie wiem czy dobrze mówie ale wed³ug mnie ambitna muzyka to underground (bêde mówi³ o rapie gdy¿ uwa¿am go za muzyke ambitn±). a dlaczego? poniewa¿ wed³ug mnie amibtna muzyka to ta która ma ciêzko a je¶li chodzi o rap to z podziemia jest siê ciê¿ko wybiæ :( (wiem co mówie).
PS: No, wiem, wiem troche sie rozpisa³em.
Ambitna muzyka?
Kaliber44 - Ksiêga tajemnicza. Prolog
Pierwszy rap w polsce...
Gość
K44 rox ;d!
jedynie co przychodzi na my¶l to Kult, Lady Pank, i inne kapele graj±ce rocka alternatywnego.
hip hop i nic poza tym tede rox
Zbanowany
xcabal napisał:
Arciu < muzyka nie mo¿e byæ bardzo ambitna??? a to ¿e¶ dowali³... bo muzyka mo¿e byæ Bardzo Ambitna... np. muzyka klasyczna (Chopin itd), muzyka Jazz, Blues i ich odmiany.... ambitna muzyka to taka, której wykonanie jest bardzo trudne i na wysokim poziomie.... Je¿eli kto¶ uwa¿a, ¿e nowoczesna muzyka np. Techno jest ambitne to jest w b³êdzie... muzyka ambitna to np. Utwory F.F.Chopina, a dlaczego ? bo potrafiæ graæ jego utwory to d³ugie lata nauki gry. jego utwory s± "nieziemsko" trudne do grania, jego muzyka niesie wiele "przes³añ",... muzyka ambitna to nie tylko s³yszalne dz¼wiêki, ale przedewszystkim taka muzyka ma swoj± dusze artystyczn±...
Dziêki za wyja¶nienie ^^
Jak tak to mo¿e byæ Mozart, Chopin, Beethoven() Ten ostatni the best ^^
Ambitna to jest poezja ¶piewana xD
Dynasti@ Gratuluje w³a¶nie otrzymujesz "-" za od¶wie¿enie tematu a Jaydee@ za spamowanie minimum 4 litery w po¶cie musz± byæ