Nie tylko o Tibii i OTS...
MixFix napisał:
A jak dziewczyny miały by jakieś specjalne ulepszenia typu kasowanie swoich postów to byłby to feminizm? xD
Nom XD
@up
no ale szkoda ze guzur nie czyta co piszemy ;/ chyba ze czyta ??
Dalej nie jestem za Guzur ma sie meczyc zeby dac 3 dziewczyna rangi jak bedzie 20 okok.
Hah i jescze MixFix mial by robic range xDDD
Ostatnio edytowany przez SZaKaL (2009-02-27 15:44:54)
Gość
@up
Ty nawet nie wiesz jak się ośmieszasz czymś takim. SZaKaLku powiedz mi co Ty chcesz sobą zareprezentować? : P
Zbanowany
MixFix napisał:
Omg to niby jak Guzur zrobił VIP'ów i redaktorów? Tego przecież nie było od początku. Wystarczy dodać nową grupę użytkowników..
OMG Vipów się łatwo ustawia itp. ,a na tym hostingu nie ma opcji ,że są rangi dla kobiet! (nie rozumiecie ...)
Gość
Jezus on mnie przeraża X_x
Grupę userów "dziewczyny" można zrobić tak samo jak "VIPy" ........ Na tej samej zasadzie.
Wchodzisz w administracja >> grupy użytkowników >> dodaj nową >> ustawiasz te same opcje co to zwykłych userów tylko inną rangę i nazwę grupy i poprostu do tej grupy userów dodajesz ludzi, tak? ; o Proste. A dziewczyny mogą mieć rushoffy nick xD~!!
#edit
Jak jakieś literówki są to sory, mój mózg dzisiaj nie pracuje już (to chyba ma coś wspólnego z tym, że koleżanka mnie męczyła pół dnia żebym grała z nią w szachy no i pół dnia graliśmy i ciągle wygrywałam xd [tak muszę się pochwalić ;OO]), a w K-Meleonie nie ma słownika xdd
Ostatnio edytowany przez MixFix (2009-02-28 01:51:41)
Zbanowany
Płeć nie ma znaczenia, pseudo "dziewczyny" nie powinny być faworyzowane...
Ostatnio edytowany przez Zevs (2009-02-28 18:50:41)
Zevs napisał:
"Pseudo dziewczyny"? Co miałeś na myśli pisząc to? ;>>
#down
Ah... Źle to zinterpretowałam ;xx
Ostatnio edytowany przez Andzia (2009-02-28 20:44:08)
Pseudo - przeswisko i napisała "dziewczyny" a nie "pseudo dziewczyny"
Zbanowany
Niech będzie tak jak jest. Większość userów ma płeć męską, więc nie wiem jaki w tym sens...
Andzia napisał:
Zevs napisał:
"Pseudo dziewczyny"? Co miałeś na myśli pisząc to? ;>>
Ciebie ligocianko ;-d
Ej pomysł jest ok, ale nie da się tego ustawiĆ na pun.pl ( no nie ma takiej możliwości no chyba że ja tego nie wiem ) Ja tam takiej funkcji nie znalazłem bynajmniej ; p
Ale gdyby było tak 20 dziewczyn jak powiedział SZaKaL ( z dobrych liter napisałem ? ) to znowu po co zmieniaĆ aż tyle rang. Dla trzech to różnicy nie robi ; p
Fajnie by było gdyby były outfity żeńskie bo do dziewczyn męskie outfity są trochę takie dziwne.
Ostatnio edytowany przez UltimateRS (2011-08-30 17:35:30)
Ciekawy pomysl mozna by go bylo uzyc tylko ciekawe kiedy? Guzur lub Soldier maja widocznie malo czasu bo nie widze ich czesto na forum a dziennie tu wchodze i czytam tylko dzisiaj zarejestrowalem sie i zaczalem pisac.