Nie tylko o Tibii i OTS...
Witamy na Kovloria-World
Dwa Światy jedna Rzeczywistość
Masz dosyć przypadkowych śmierci , niesprawiedliwych huntów , tracenia cennych itemków.
Wybierz świat NON-PVP.
Lubisz pokazać swoje pvp , dawać hunty , rządzić na serwerze.
Wybierz świat PVP.
Jak wygląda gra u nas przeczytaj poniżej.
Pacc masz na oba światy czyli na całe konto ..
Rewelacyjny system buy & sell nie rozmawiasz z npc poprostu klikasz na niego i przeciągasz itemek do swojego bp sprzedajesz w ten sam sposób.
Gurady strzażnicy miast piekielne demony które są pokojowo nastawione do ludzi , jednak gdy widzą przemoc na innej postaci wyzwala się w nich ich prawdziwe oblicze atakują z wielką furią i siłą nie dając szans na przeżycie żadnemu pk w ich zasięgu.
Questy jedyne i niepowtarzalne robione przez nas od zera na potrzeby i klimat serwera.
Monstery choć z wyglądu podobne do tradycyjnych znanych wszytkim posiadają nowe możliwości nowe ataki aby gra była czymś nowym a nie oklepanym jak na każdym OTS.
Czary nie spotykane na innych serwerach knight u nas jest knightem zaporą nie do przejścia nie shoterem , mag posiada umjejętności magiczne nie spotykane na innych serwerach , palladyn z dystansu nie musi się obawiać przeciwników.Wyprawy w grupie stają się owocniejsze dzięki takim własciwością.
Itemki posiadaja magiczne właściwości których nie posiada żaden inny OTS.
Pacc i kilka drobiazgów które pomogą Ci w zdobywaniu doświadczenia znajdziesz w SMS-SHOP.
EXP X 3 SKILL X 13 MLV X 3 LOOT X 2
SERWER 24/7/365 (KOLOKACJA SERWERA POLSKA)
GRA SIĘ PRZYJEMNIE I BEZ NIESPDZIANEK (LAGI , KICKI)
GOD KOWAL ( scrypter )
GOD BILI ( maper )
GOD RIAN ( logistyka )
GOD JASIU ( administracja forum )
GM VANEK (forum/pomoc graczom)
GM KIND ANTUBIS (forum/pomoc graczom)
TUTORZY (Zuo pvp / Seth Neviel pvp / Vivienne Darklight npvp )
Jeżeli masz jakiś problem opisz go na forum zgłoś na help chat i poczekaj na odpowiedź.Nie spamuj na priva maperowi odnośnie broni , scrypterowi odnośnie mapy zadania mamy podzielone staramy się sumiennie z nich wywiązywać ale oczekujemy w zamian kultury przy zgłaszaniu problemów i cierpliwości w oczekiwaniu na odpowiedź.Nie otrzymasz odpowiedzi w 24 h powtórz meila możemy coś przeoczyć.
Zbliża się rocznica kovlori ! Juz 06.12.08 Roku !! Zapraszamy !!
Zawsze możesz liczyć na pomoc GODA , GM , TUTORA.U NAS LICZYSZ SIĘ TY CZYLI GRACZ ! ! !
ja tez ale nudy sie robil...
Był nudny jutro rocznica Otsa dużo się zmieni naprawdę opłaca się grać.
od kiedy Kovloria potrzebuje reklemy? on zawsze był n1 ale grałem długo...nudy potem
Zbanowany
Po dobiciu 5olvl
juz jest nudno
Widać,że nie grałeś bo tam zaczynasz z 8lvlem....
Zbanowany
To nie ma nic do tego że poprostu ten ots jest nudny
Hansers on powiedział że PO 5o lvlu się znudziło. ja dobiłem 79....Rs i potam hunty na dragach xD od każdego.. . Może zagram...
sorry że odświeżam stary temat ale czy ktoś jeszcze na tym ots gra ?
nikt ci nie będzie dziękował bo dałeś na rapidshare!
Zbanowany
ots cool niewiem oco lazi zajefajnie