Nie tylko o Tibii i OTS...
OTS już jest Online Pozachodziły pewne zmiany.
[CENTER][SIZE="4"]HogwartOTS War[/SIZE]
Witamy na najbardziej magicznym OTS'ie!
Pomóż swoim przyjaciołom w walce z wrogiem w magicznej wiosce Hogsmeade! Zmagaj się z trudnymi zadaniami i ucz się nowych zaklęć! Tylko tutaj, tylko na tym serwerze masz szanse wcielić się w jedną z postaci stworzoną przez J.K. Rowling![/CENTER]
Wiadomość sprzed kilku minut - Hogsmeade w niebezpieczeństwie!
Jak donosi Prorok Codzienny w wiosce Hogsmeade wybuchła straszliwa bitwa.
Pojawiający się Śmierciożercy za pomocą sieci Fiuu w gospodzie 'Pod Świńskim Łbem' sieja spustoszenie i niszcza wszystko co znajduje się na ich drodze.
Aurorzy z całego świata zgromadza się w wiosce, aby zapobiec tej straszliwej wojnie, aczkolwiek wrogów jest coraz więcej.
Jak mówi James Smith - szef Departamentu Magicznych Wypadków i Katastrof, świat czarodziejów jest w bardzo złej sytuacji, a Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać jest coraz silniejszy.
Przypominamy, że z Azkabanu zbiegli groźni przestępcy w tym kuzynka Syriusza Blacka - Bellatrix Lestrange.
Informacje:
Nazwa: HogwartOTS War
IP: 83.230.4.170
Port: 7171
Strona: hogwartots.boo.pl/
Klient: http://www.speedyshare.com/131806367.html
Status: ONLINE
24/7
Exp rate: 5x
Mlvl rate: 2x
Passy: 1/1
Zapraszamy!
Ostatnio edytowany przez Anka (2008-11-07 23:44:15)
moim zdaniem ots jest naprawde kiepski, płatne konta- żal, darmowe gonta całkowicie bez itemów- żal, mapa- żal, czar o nazwie food? jeszcze większy żal! fabuła? nie zauważyłem tu czegoś podobnego, stronka wykonana niestarannie, albo piszecie z polskimi znakami albo bez, nie w co drugim słowie inaczej, szczerze mówiąc byłem pewien że będzie świetny i bardzo sie zawiodłem.. mam nadzieje że go dopracujecie, zrobicie z niego naprawde hogwart a nie jakaś niczego nieprzypominająca mapka do nawalanki, ta gra powinna mieć elementy opisane w książce i powinno sie zaczynać w książce jako pierwszoklasista nie umiejący żadnego czaru..
@Up
Kolego. Naucz się czytać - to jest tylko taki 'bonus'! Nad RPG nadal pracujemy!
A tymczasem link do nowego klienta: http://www.speedyshare.com/131806367.html mam nadzieję, że się podoba
Czemu nic nie piszecie?? Jak tam prace?? Klienta war nie da się ściągnąć bo usunięty, forum nie działa. Nie ma żadnych informacjii. Napsizcie coś o serwerze.
kurw Sura ty to jestes pojeb...
Jak bys nie wiedzał juz otsa nie ma a uzytkownika nie ma chodzi o Anke
a pozatym ZROBIŁES REFRESH
Ostatnio edytowany przez Uzioo (2009-01-18 19:20:43)