Nie tylko o Tibii i OTS...
Elo. Mam problem ;/ Chciałem kupić GTA IV ,ale gdzieś przeczytałem [niepamiętam gdzie] że GTA IV jest tylko pod Viste. Czy jest to prawda ? Czy NFS UNDERCOVER jest pod XP ? Prosze o odpowiedz... Z góry thx.
Jak ktoś bardzo pomoże dam +
Kup GTA IV nie jest pod Viste pójdzie na każdym XP (jeżeli nie masz SP3 a kupisz GTA IV to napisz mi PW powiem ci jak zrobić żeby chodziła) A undercover jest beznadziejny
Ja Tak Samo Mowie Jak Vezo ,
Jak MAsz Gta 4 to tu masz zabawe a w NFS Undercover Jest Powalony
Mam Te obie gierki i gta 4 jest w tym najlepsze mowie ci stary ,
Tylko Na Poczotek byl problem z save , ale Vezo Mi Pomogl :] Wielkie thx Dla NIego Oraz PZDR :]
Rób wszystko tylko nie kupuj Saints Row 2 (lepiej już kup "Matmoludki" ) gra dla dzieci ;s (dla tego podoba się zevsowi xd) Sorry zevs musiałem się wkońcu z tobą niezgodzić xd
Gta IV najlepsza gra dla mnie do tej pory, a saints row 2, nie grałem i nie mam zamiaru bo każdą opinie, która widzę jest negatywna ;d, wiec nie warto, a undercover nie jest najgorszy .
Najlepszy to NFS undergorund 2 GTA IV bardzo fajne polecam(Po co kupic?)robisz konto na torencie zaplacisz troche ale mniej niz za gre i sciagasz
A tak wogule nie lubie cie xD
Cóż kup sobie GTA 4 , bo NFS Undercover to dno . Chodziarz i tak ja bym wybrał inną gre , bo GTA 4 , to jest gówno Tnie się na wy***** w kosmos kompie , a po za tym nawet nie ma antyaliasingu . Na Xp ci ruszy : wymagania sprzętowe: Core 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), 18 GB HDD, Windows XP SP3/Vista SP1 . Na 2 razy lepszym kompie się tnie więc .....
@Zevs
Torrenty, rapidshare? jak chcesz linki mogę znaleźć i na pw podesłać ;d.
Sułtan łechtaczek
Z tych 2 gier polecam Gta ponieważ NFS jest zbyt prosty ^^
@SZaKaL
Oryginalna gra tego typu to szpan (na miesiąc, maks 2) ale to zawsze coś ^.^
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Itachi (2009-01-13 16:14:10)
Ja polecam Ci GTA IV sam mam.
Ale uważaj żebyś miał dobrego kompa, bo mi się ścina , a i tak mam dobrego, bo on był robiony na konsole z z konsol na komputery i na komputerach czasami są zrypane tekstury a mi się udało i mam wszystko ok ale nawet na NAJMNIEJSZYCH Wszystko na małych! jeszcze się ścina, więc rób co chcesz.
Osobiście Ci polecam GTA IV, Undercover do tyłka się nie nadaje. <-- Za przeproszeniem ; )
Ostatnio edytowany przez Toobi (2009-01-13 22:12:32)
ja tam wole GTA IV jest sto razy lepsze