Nie tylko o Tibii i OTS...
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Su³tan ³echtaczek
Ale wywiad z Guzurem ju¿ by³ ^^
Seafily napisał:
Guzur : Pewnego dnia pomy¶la³em, ¿e mo¿e warto by by³o za³o¿yæ w³asne forum i poczuæ siê jak
w³adca nad wszystkimi u¿ytkownikami (takie by³o g³ówne za³o¿enie). Teraz oczywi¶cie nie my¶lê o tym w taki sposób. Do
za³o¿enie forum zachêci³o mnie granie w Tibiê (wtedy ju¿ mia³em dwu letni sta¿).
Guzur napisał:
Wiele ju¿ czasu minê³o... a dok³adnie 360 dni od kiedy za³o¿y³em to forum.
Za³o¿y³em je kiedy "maniaczy³em" w Tibiê i nie wystarcza³a mi sama gra w RL Tibiê i na OTS'ach.
A wiêc wpad³em na ten genialny szatañski pomys³, ¿e za³o¿ê forum i bêdê têpi³ moich podw³adnych (tak jak to robi± GM'owie).
Ale powiem Wam szczerze, ¿e NIGDY! NIE! zbanowa³em kogo¶ lub ukara³em "-" bez przyczyny.
@topic
Fajna ^^
Zbanowany
Kilka b³êdów, nie podoba mi sie "Tekst tygodnia" poniewa¿ ju¿ by³o, i to s± historyjki a nie nie historyjka -.- i to userzy powinni wybieraæ muze/film tygodnia itd. a nie Ty.
Czy sam bêdzie moderowaæ ca³e forum ? Tego nie wiemy, jednak je¶li sobie nie poradzi,
wed³ug nas guzur og³osi nabór na moderatora.
Nazwy w³asne z du¿ej litery
Ostatnio edytowany przez Lemon (2009-01-03 13:53:26)
Nie mogê uwierzyæ, ¿e ponownie moja historyjka jest prac± tekstow± tygodnia. Niektóre teksty czerpa³em z ¿ycia, inne z ksi±¿ek, które tak uwielbiam. Niestety nie zd±¿y³em napisaæ pozosta³ych trzech. Teraz siê wyt³umaczê. Wtedy mia³em tyle roboty ¿e siê nie wyrobi³em. Przepraszam Lemona i Scizora, ale Witcher'a ju¿ nie. Poniewa¿ mia³ bezsensowne zamówienie. "O Guciu jak poszed³ piæ jabola". Takie co¶ potrafi³by napisaæ ka¿dy.
@Seafily
Sorry za offtop.
@up
Czemu dwa razy chyba wiadomo. NIKT nie pisze prac tekstowych tu na forum, poza mn± chyba.
Ostatnio edytowany przez Hellblazzer (2009-01-03 16:34:02)
@UP
Nie dziwiê siê ;]
@TOPIC
Gazetka fajna ale nie podoba mi siê wywiad z Guzurem bo niestety by³. Loga fajne, no i te ciekawostki.
Zbanowany
Móg³by¶ dawaæ ³atwiejsze te zagadki xD Ale gazetka jak zwykle fajna. Nic dodaæ, nic uj±æ ;d.
Rici, potrafisz czytaæ ? :
Seafily napisał:
XII. Wywiady
Z powodów technicznych umieszczamy wywiad Astronisa z Guzurem.
@Lemon to nie moja wina, ¿e nikt nie daje swoich typów, prosi³em, ¿eby dali, ale nikt nie proponowa³. Poza tym nikt nie pisze prac tekstowych, to dziwisz siê, ¿e jest drugi raz?
Kakashi straciliby¶cie wtedy przyjemno¶æ odgadywania .
And ones that are scared
@seafly masz na pw wisielca [mieszko] juz ci dawno przeslalem
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Wow! Moim skromnym zdaniem wygl±da na to, ¿e gazetka coraz bardziej jest lepsza. Trochê szkoda ¿e Sir~~
Odszed³ ale to by³ tylko jego pomys³...
Musze was brutalnie zrzuciæ na ziemiê to nie by³ tylko jego pomys³ kto¶ mu pomóg³. Nic wiêcej nie powiem. Ci bardziej kumaci zrozumiej±
Dantez i otrzymujesz minusa za powiedzenie odpowiedzi, powiedzia³em, ¿e ka¿dy wygrywa, i dlatego nie piszê kto wygra³. Trzeba by³o uwa¿nie czytaæ.
And ones that are scared
Phh I co ? 1 Minus .. Mogles mi to na PW napisac a nie tu ..
Gazetka dla mnie glupia szczerze to dla mnie troche za malo
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
zrob sefily jeden temat i zrobcie tak zeby nikt tam nie pisal i tylko wklejaj tam ty nowa gazetke temat bedzie przyklejony i niech nazywa sie Gazetki t11
@Seafly
Opró¿nij skrzynke...