Nie tylko o Tibii i OTS...
O Gothicu moge powiedzieæ du¿o.JEst to szczerze moja ulubiona gra(praktycznie tylko w RPG gram).
Przeszedlem all czesci i to kilka razy(przedwczoraj zakoñczy³em przechodzenie zmierzchu bogow).
JESt to gra idealna(wg.mnie).Ilo¶æ przdmiotow misji i wogole.KOCHAM TE GRE
Ja po¿yczy³em od kolegi dwójkê i w³a¶nie instaluje, mam nadziejê, ¿e warto !
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me,
And ones that are scared
So baby I hope that you came prepared
I run a tight ship so, beware
Gothic Fajna gra ale ciezka i mi sie znudzila i przestalem grac
Gothic to moja ulubiona gra, Gothic I - W wieku 8 lat gra³em w t± czê¶æ, w nic innego wtedy nie siepa³em. Przeszed³em j± tyle razy ile by³o mo¿liwych ,,Gildii" -
Gothic II -Grafa nawet nawet, fabu³a wci±gaj±ca. Pamietam wtedy jeszcze nie umia³em crackowaæ gier, wiêc kolega mi j± scrackowa³. Dwójka by³a o wiele ³atwiejsza od jedynki (moim zdaniem)
Gothic II Noc Kruka - Ta czê¶æ prawie niczym siê nie ró¿ni³a od Gothica II, jedynie tym, ¿e by³ teleport, oraz kilka nowych postaci.
Gothic III - Ta czê¶æ moim zdaniem jest jedn± z naj³atwiejszych, orki za przeproszeniem gówno robi±, cienkie s± w walce...Miast jest du¿o dlatego, gra nie jest na 2-3 dni. Osobi¶cie to jedna z moich ulubionych czê¶ci.
Gothic III Zmierzch Bogów - Jeszcze nie gra³em, ale nied³ugo mam zamiar. [mam orygina³]
Do tej gry nie trzeba u¿ywaæ kodów jest zbyt prosta
grego napisał:
gorhic jest zaje..... ja gram teraz w 3 dodatek forshaten gods (zmierzch bogów)
ja tez gram w 3 ;p
Ostatnio edytowany przez GM_Luxor (2008-12-28 12:40:10)
Mo¿e mi kto¶ powiedzieæ do dodaje do G3 ten dodatek ''Zmierzch Bogów''?
@2x up
* Ulepszony silnik graficzny, dziêki któremu mo¿liwe by³o stworzenie najbardziej realistycznego i fascynuj±cego ¶wiata gry!
* Ogromne ¿yj±ce w³asnym ¿yciem ¶rodowisko, aktywnie reaguj±ce na poczynania gracza i oferuj±ce nieskoñczone mo¿liwo¶ci interakcji ze ¶wiatem i jego populacj±.
* Ulepszony system walki ze zró¿nicowanymi stylami walki, w³±czaj±c to walkê dwoma mieczami na raz!
* Fascynuj±ce zadania poboczne.
* Nowe gatunki potworów i zwierz±t tworz±cych ¿yj±cy ¶wiat wraz z niezliczonymi ilo¶ciami humanoidalnych przyjació³ i przeciwników
* Ponad 20 godzin rozgrywki.
* Samodzielny dodatek.
Zbanowany
Gothic super gra. Wedlug mnie jedna z najlepszych gier rpg. Jedna z lepszych czesc Gothica to Gothic I i Gothic III. Jak ktos nie gral to POLECAM!
Ostatnio edytowany przez Hoop (2009-01-08 15:13:48)
ja przeszedlem 1 2 i 2 noc kruka 3 nie no konca formata mialem:(