Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Thenk you zevsik ;D
kutfa myli mi sie zevs z vezo ; x
Mam nadzieje ze to nie bedzie cos w stylu undergrounda ze tylko wyscig i 0 freeroamu bo trzeba sie z palkarzami pobawic :> troche sie zaopatrze we wnetrze kompa (ej nie mam slabszego od tego po prostu juz mam roz..cenzurowane xd) nie lubie grac na laptopie..
@troche bardziej topic xD
Moim zdaniem to bedzie cos w stylu "Most Wanted 2". A jak nie wypali to cos w stylu "Pro Street 2" xdd
Zbanowany
Oby wypaliło. Most wanted 2 ;p oby tak bylo ale najważniejsza grafa i dokładność grafik ;p
Noo dobra grafa i dosyc male wymagania jak na takie cós :] jak by bylo na styl Most Wanteda bylo by dobrze.. Chociaz powiem cos wiecej z newsow w jakim to stylu bedzie.. to bedzie w stylu Undercovera xD
@edit
End Nal somfing speszal.. Fajny ten Penspinning dla beki se wszedlem na ta stronke (wyczytalem z twojego avatarka Arciu) i mi sie spodobalo xdd
Ostatnio edytowany przez Dane323 (2008-11-20 17:51:29)
Na pun.pl pisze regulamin for... Wiec jak zakładasz forum to ono nie moze mieć stylu warezowego... Zadnych linków do sciagania Piracenia (takie małe info)
A NFS undercover... Porażka... Gorsze niż pro street. Styl jazdy samochodem jest trochę jakby pudełkowy...
Termik
Cd-Key
ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN
NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72
XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN
Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7
AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C
I crak ; )
http://www.speedyshare.com/769605151.html
Naprawde super foto Uwielbiam nfs. Moją ulubioną narazie był most wanted ale hyba ta gra to przebije
Zbanowany
MAM go jakims cudem wypalił
i mam go w dodatku na ps2
jest zajebiaszczy a grafa też dobra troche fajny tiuning
a zabawa z policją
Coll
Ostatnio edytowany przez Levi (2008-12-23 14:11:20)
@topic
Gry nie polecam bardzo krótka i bezsensu nawet 1zł nie musisz wydać na tuning tylko fabrycznym przejść całą gre
@fabuła gry
-Ścigasz się
-Niszczysz policjantów
-Potem łapiesz przestępców
-I znowu to samo ...
GRA BEZ SENSU NIE POLECAM!