Nie tylko o Tibii i OTS...
Ja chcialbym prosic o zrobienie takiego skruptu zeby god po napisaniu /goto all teleportuje do siebie wszystkich playerow online niech ten skrypt bedzie pod tibie 8.22.
Zbanowany
Zrobilbys Cos Takiego Ze Jest Kinder Niespodzianka?? NP: Dajesz Jajko i zamiasz je jesz to dostajesz takie prezenty tylko jedno ale losowo: Golden Armor,Crown Legs,Crusader Helmet,Bohhy...Zrobisz Dam +
http://tibia11.pun.pl/viewtopic.php?id=7938 <----------------------------------------------- pomoz koledze ;]
1. Mana runa
2. Tibia 8.22
3. Dodawaæ 750 many
4. id 2270
Nie mam czasu tego szukaæ wiêc chcia³bym ciê o to poprosiæ z góry dziêki.
Ostatnio edytowany przez Drakko (2008-12-18 22:39:21)
A ja mam naprawde cos ciekawego...:
Mianowicie chcia³bym poprosiæ o skrypt ktory pozwala przechodzic przez sciany ^^. Wpisuje sie cos i mozesz przechodzic.
Witam PanieDemonie
a wiêc prosi³bym o takie skrypty:
1. zmiana miasta i zalokowanie siê w nim (klikasz na statue i pisze jeste¶ mieszkance miasta)
2. pokazywanie ile da³o nam hp z czarów (pokazuje siê nad nami np: +60) i to samo z potionami
z góry dziêkujê ;]
Tylko Tibia 8.0+
Nie zauwa¿y³es tego? >.<
To przechodzenie wlasnie na tibie 8.0 przez scianym ;]
Hehe
fajne skrypty
oby wiecej takich
ocena 10-10
pzdrO
1. nazwa: Dragon ball ots
2. tibia: 8.0
3. co masz zrobic: skrypt na transformacje,trenowanie szybkosci i na cos takiego\/
ze jak klikasz ta renke to zeby strzela³o z np arrow bez urzywania arrow i bow rzeby to jagby bylo w tym okienku;] ze klikasz i strzela a i rzeby zabieralo mane i trenowalo dista:]]
Prosze o pomoc ;]
Ostatnio edytowany przez Sekin (2009-02-19 17:36:38)
1. Amulet of life
2. 8.1
3. jak zginiesz nie tracisz, eq, skilli, magic lvla, lvla kompletnie nic
4. Dane ID 2218
Mam prosbe zrobil bys mi skrypta do ng tibia 8.4 zebym mogl ustawic bota na expa i zeby bilo z sd we wszyskie potwory poprostu sd exp id sd 3155 czeakm pozdrawiam!
Zbanowany
Po 1.PanDemon dawno odszed³ z forum!
Po 2. @Puti nie widzisz kiedy Idasz dopiero napisa³? to nie od¶wierzaj!
Temat do zamkniêcia!