Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Przeszedłem STALKER'A SHADOW OF CZARNOBYL i jestem bardzo zadowolony z tej gry! Teraz szukam dwójki, jedynkę mam oryginalną ale w sklepach w okolicy nie ma dwójki. Ma ktoś link do downloadu?
Chodzi Ci o Stalker Clear Sky pewnie ;d. Nie wiem czy mogę dać linki czy nie, jeśli nie to zostaje pw.
Zbanowany
hmmm nie mozliwe zeby nie bylo sam ja mam i mowiac krotko gra byla by fajna gdyby nie tak czeste crashe a clear sky to dodatek do shadow of chernobyl a nie 2 część ;p poszukaj dobrze to na pewno znajdziesz
Ostatnio edytowany przez Shevil (2008-11-07 15:54:52)
@UP
Druga część ?
@TOPIC
Nie ma żadnej drugiej części. Na rynku są tylko dwie gry: Stalker Shadow of Chernobyl i Clear Sky, jest to dodatek.
Więcej o Clear Sky tutaj
http://clearsky.pl/
A linki znajdziesz wpisując w google lub na www.peb.pl
@Termik
To jest następna część z serii a nie dodatek...nie wiesz to nie pisz ;d
@Ufek
Jak chcesz te linki dam Ci je na pw, gg, jest mi to obojętne.
@Termik
Jeśli Shevil ma racje to zwracam honor ;D sorry .
Ostatnio edytowany przez icy magican (2008-11-07 20:45:34)
taaa....? to zainstaluj clear sky bez shadow of chernobyl... to jest dodatek... wtedy przyznam ze to jest 2 część
Ostatnio edytowany przez Shevil (2008-11-07 19:13:13)
Zbanowany
No Ufek czytaj ze zrozumieniem... jest tylko gra Stalker Shadow of Chernobyl, no i dodatek do niej czyli Clear Sky.
A jak chcesz linki to wyśle ci na PW.
Zbanowany
Termik napisał:
No Ufek czytaj ze zrozumieniem... jest tylko gra Stalker Shadow of Chernobyl, no i dodatek do niej czyli Clear Sky.
A jak chcesz linki to wyśle ci na PW.
Bardzo bym prosił.
Zbanowany
Macie coś może nie na rapisharde? I bym prosił o słowa monolitu, gdyż nie wiem co on tam sepleni.
(Idi ka mnie... [i co dalej?]) Szukałem tego na videogoogle, wrzucie, smogu i nawet na youtube i nigdzie nie ma tych odgłosów, więc jak ktoś może to proszę o tekst i o dźwięk.