Nie tylko o Tibii i OTS...
Uwaga!
Jest wieeelka okazja...! 2 gry które wyjdą za miesiąc już są oryginalne na Allegro!
Te dwie gry to
Call of Duty 5 World at War
http://allegro.pl/item447214172_call_of … ratis.html
oraz
GTA IV
http://allegro.pl/item456530953_gta_iv_ … sylka.html
Sądzac po komentarzach w profilach obu panów, oraz liczby ofert gra musi być zamówiona! Nie chodzi mi tu o reklamę tylko np. niechciałbyś powiedzieć "Będę miał serio GTA IV" ...i zobacz zdziwienie kolegów.
Jeden mój kolega z RL właśnie wczoraj zamówił jedną z tych gier i już do niego idzie. Jak będzie wszystko naprawdę sprawnie i ładnie to ja też kupię!
@EDIT xD
Więc zapraszam Was do kupywania bo naprawdę warto!
Ostatnio edytowany przez Termik (2008-10-17 16:17:42)
Zbanowany
Super. Fajnie. GTA i COD spoko. Mniemam że chodzi ci o gry na PC, tak? Jeżeli dotrze do twojego kolegi, to napisz może kupie jak znajde kaske ;]
Zbanowany
Wow COD5! Ale wolę poczekać aż cena gdzieś będzie 100 zyla i dopiero kupię.
Nie kupujcie GTA IV! Shit! Syf! Przeszedłem w niecałe 35 godzin... A poza tym mniej FUNu niż w san andreas ;/
@EDIT A ty termik zainwestuj zamiast w gry, w kurs czytania
Gra dostępna od listopada 2008 w polskiej i kinowej wersji językowej na nośniku PC DVD. Towar pierwszej jakości orginalny zafoliowany i wysyłany w dniu premiery ze sklepu PromoShop. Kupując u mnie masz możliwość wyboru 2 opcji expresowej przesyłki oraz odbioru osobistego. Zarezerwuj już dziś !!!
Ostatnio edytowany przez Vezox (2008-10-23 18:37:30)
Hahahahahahaahah Termik ty ślepaku! Chciałeś nas na mówić na gówno -.-...
Najpierw poczytaj, potem pisz -.-
GTA IV to pierwsza pozycja na mojej liście. I chyba jedyna na jakiś czas
@Hero
Kurwa ty chuju napisałem gdzieś że gra jest już na Allegro i będziesz mógł w nią grać za kilka dni?!?!?!? ... żal ... szczerze mi cie żal... aha i takim tonem i takimi słowami to nie do mnie tylko do mamy...
@Guzur
Taa.. ja chyba też zakupię GTA IV na pierwszy ogień xD
@Vezox
Ale nie napisałem nigdzie że już można grać itd... pisałem że można już zamówić... a lepiej bo po co jechać do Media Markt wydawać na to paliwo (chyba że ktoś ma strasznie blisko)... a mówię Wam że jeszcze może być bardzo szybko wyprzedane. A tu>... przyjdzie do Waszego domu odrazu w premierze.
fajnie ale i tak żadna z tych gierek mi nie ruszy hehe
bo to maszyna do pisania a nie komp ;p
ale jak na GTA IV to tanio