Nie tylko o Tibii i OTS...
Za POI Service Płacisz 5cc (Bóg wie ile) cc an runki itp. około 5-14 godzin roboty.
To nie na moje zdrowie
Może na 130 pujde.
Osobiście zniechęcam do robienia tego questu : /
Wiem że quest w samym sobie jest dość łatwy.
Ale zchodzi czasami 5 godzin prczy dźiwgniach.
Trzeba wejść na trony każdego z (chyba) 12 Demonów.
A nagrody to:
10.000gp, Soft Boots, Backpack of Holding Pojemności: 24, Frozen Starlight, Stuffed Dragon, runa HMM(50 ładunków), runa Explosion(30 ładunków), runa UH(10 ładunków), runa SD(10 ładunków), oraz do wyboru Arcane Staff, Avenger lub Arbalest.
Zbanowany
Heh chyba PoI to najtrudniejszy qest w calej tibi ale i tak sie cieszmy ze w pokojach ruthles seven niema ich samych bo by bylo trzeba z 200 ludzi np. na apo ;p
Zbanowany
Ziom nie refresh jeszcze raz a minus leci a POI jest trudny, ja tak przyznaje
Zbanowany
@suchy
Czemu nie zniechęcasz?? Z tego questu masz ponad 700 - 800k w zależności po ile chodzą soft boots na danym świecie
Tak tylko teraz jak ktos gra np. na non-pvp to zeczy z poi chodza za grosze np. secura ave 50/70k arba 50 arcane staff tez duzo niekosztuje jedynie softy duzo kosztuja 600/750k ale za poi sie placi 200/300k a na 80 lvl'u troszke ciezko tyle zdobyc. Teraz bardzo oplacalny jest inquisition quest tyle samo sie placi za czyszczenie a za 1 nagrode z tego questa to ok 100/150 cc oraz addon do demonhuntera ale 100 lvl wymagany zeby go wykonac
Kook napisał:
Tak tylko teraz jak ktos gra np. na non-pvp to zeczy z poi chodza za grosze np. secura ave 50/70k arba 50 arcane staff tez duzo niekosztuje jedynie softy duzo kosztuja 600/750k ale za poi sie placi 200/300k a na 80 lvl'u troszke ciezko tyle zdobyc. Teraz bardzo oplacalny jest inquisition quest tyle samo sie placi za czyszczenie a za 1 nagrode z tego questa to ok 100/150 cc oraz addon do demonhuntera ale 100 lvl wymagany zeby go wykonac
Ja rowniez gram na non-pvp (Guardia) owszem ave i arbalest chodza bardzo tanio juz okolo 40 k mozna kupic. Za softy troszke wiecej juz okolo 250 k. Ale pomyliles sie z cena czyszczenia POI. Ceny zmienila sie starsznie. Taraz prawie na kazdym non-pvp cena zchodzi do 100-150 k.Wiec quest oplaca sie tak samo jak inquisition
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Skarbek (2008-08-06 20:59:54)