Nie tylko o Tibii i OTS...
Nie by³ bym tego taki pewien. ;]
Mapka w³a¶nie jest edytowana, doda³em skypty, poprawia³em mnóstwo b³êdów, co robiê na bie¿±co.
Nie piszcie postów typu :
Spoiler:
hehe ;] ale ots jest do bani nic nieprzerobiony tylko sciagniety z neta przy sciagnieciu premium i odrazu dodany ;/ d0 bani z takim czyms;/
LUB
Spoiler:
Maly wizak ma racje, do dupy!tylko sciagniety z neta...
Tylko po to by zniszczyc z zazdro¶ci reputacje tego ots.
Zapewniam ¿e serwer ju¿ jest niepowtarzalny.
Ostatnio edytowany przez zaczku (2008-07-13 10:09:57)
buhehe te¿ umiem kupiæ z allegro jaki¶ silnik i cwaniakowaæ, ¿e mam najlepszy ots na ¶wiecie, móg³by¶ przynajmniej nazwê zmieniæ..
Popieram, to nic innego jak OTS pobrany z allegro, sam go mam, i opis i funkcjonalno¶æ jest taka sama i do tego to OTS pod XML (które nale¿± praktycznie do lamusa). Sam go u siebie testowa³em i nie jest to najlepszy ots jaki mam, o wiele lepsze (i to na SQL) mam na dysku. Pochwaliæ nale¿y mapkê bo jest naprawdê fajna i rzeczywi¶cie robiona od zera. Reszta to jest to co maj± wszystkie evo itp.. To jest moje zdanie.
Ots moze i fajny... ale monstery nie sa dopasowane co do swojej si³y... Bieg³em sobie i bije jakies scierwa... (jestem tu¿ za miastem) a tu nagle parê fal polecia³o i ded... nawet nie wiem co to by³o bo nie widzia³em...
A po za tym za ma³o potworków... trzeba ich dosæ czesto szukaæ...
wejd¼ na strone i tam masz map zapisz na pulpicie i masz mape z respami a poza ja nie wiem gm lami daje kumplom tutorow a oni kozacza z 8 lvlami "bana chcesz" ! zal ... poza na tym otsie nikt nie gra
Zbanowany
Ee nastepnym razem nieuzywaj blue coloru ;] najlepiej tylko [color=red][./color]
Wg. mnie to gówno a nie ots [; ¿alowo, ju¿ bym na Aæku wola³ pograæ
Powiem tak . Taki sam OTS widzialem na AlleGro do Kupienia te same SS'y. wiedz Mojim zdaniem nic noweGo nie zrobiles tylko dales Gotowca. Ja nie wbija bo mojim zdaniem nie ma naco ;/
3,5/10 za SS'y