Nie tylko o Tibii i OTS...
Siemka...
Czy Kttos Gra w Cs To Jest 1 Z Najlepszych Gier ;]
Moze Zachece Was Zebys Cie Gralo Super Gra
[img=http://img49.imageshack.us/img49/9447/cspt1.th.jpg]
POlecam Super GRa
MrówkaTeam
Ja gram od miesiąca niecałego ... fajna gierka tylko niektóre mapki z błedami .. ale jednak 10/10 ta gra xD
Ja w cs'a gram od 3lat... fajny
Dobre 3-4 lata gram Mimo to nie mam już takiego zapału jak kiedyś, teraz wolę pograć w TF2
Żartujesz? Kto by nie grał w csa? Jedna z najlepszych strzelanek na świecie... Gram od jakichs 2 miesięcy i mogę śmiało powiedzieć, że zaliczam się do Pro...Tylko czasami mi sie net zatnie albo myszka...Wiecie jak to jest
Vego podaj steam :> pogramy sobie
Sułtan łechtaczek
@trojca
Cs jest uważany za nr 1
@topic
Gram może z pół roku Mam steama i owiele lepiej się gra(więcej dostępnych serverów)
Ja gram z 4 lata w CS'a...ale tera cos mi sie zrabalo i nie moge nawet wlaczyc Find Servers...nie dziala mi tryp MULTIPLAYER..
P.S a gra ktos w SWATA 4 przez neta ???
@ ManieK
Pograć nie pogramy, bo komp mam zepsuty (dokładniej OpenGL który wymaga CS) i nie mogę grać w moje ulubione gry (w tibie mam fuksa, bo działa płynnie używając directX) ET, CS i inne :(
@ Topic
Jak będę miał nową karte graficzną to dam znać Pogramy sobie
A najgorsze jest to, że cheatów jest ogromna masa do steama przez to,tacy jak my, nie mogą normalnie grać, a takie nooby z cheatami myślą, że są fajni bo najwięcej na serwerze score mają... Aż chciałoby się ściągnąc takiego cheata i ich rozwalić :-)
Ja kiedyś grałem w Counter Strike teraz to już nie gram.
ja gram 2 2 miechy tak okolo wbijajcie na moje forum hxxp://www.csmania.pun.pl/forums.php xx oczywiscie zamiencie na tt