Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
Witam szukam jakiej¶ gierki 3d mmorpg.
Chodzi mi o w miarê grafikê.
Co¶ jak metin,cabal,flyff.
Piszcie nazwy gier.
Z góry thx.
Zbanowany
A ja ci odradzam L2
Je¶li chcesz spokojnie grac to musisz p³acic, a jak nie chcesz p³acic to masz do wyboru nêdzne prywatne serwery, które padaj± lub s± kicki, lagi itp.
Zapomnia³em ci podac fajne gry
Last Chaos
WoW prywatne
Perfect World
Ostatnio edytowany przez Harakirii (2010-03-26 12:24:25)
Polecam 4story cos do WoWa podobnego ale bez p³atne wow te¿ ale na prywatnych ja gram w 4Story Mortal jak co¶ to t± gre polecam
Ja Ci polecam WoW'a sam tera w niego te¿ pykam ;P
Gość
PERFECT WORLD!!!!! <333
To jest gra gdzie grafike masz na poziomie wy¿szym ni¿ w WoWie ^_^ Efekty... ogólny wygl±d, wszystko. Gra jest strasznie rozbudowana, wci±ga jak by Ci siê chcia³o graæ oczywi¶cie, bo mnie wci±gnê³a odk±d mia³am z kim graæ A no i oczywi¶cie najlepsze jest to, ¿e PW jest BEZP£ATNE ^_^ Co prawda mo¿na kupowaæ golds itd za real kase, ale to chyba w ka¿dej grze tak jest. Chocia¿ mimo tego, wcale nie jest tak, ¿e jak kto¶ jest milionerem to koksi itd, a jak kto¶ jest biedny to ssie. Bo atmosfera jest mi³a, ludzie w miare mo¿liwo¶ci potrafi± nawet kase po¿yczyæ. Nie ma thiefów zbytnio, chamsta, rasizmu Gra jest zajebista xD
@down
Nio :3 To straszne Nie mam nic do WoWa, ale wole PW nubie i tyle ^_^ ;*
Ostatnio edytowany przez MixFix (2010-03-26 21:05:23)
@UP
¦wietnie! NA PRAWDÊ MA LEPSZ¡ GRAFIKÊ NI¯ WOW? Szkoda ¿e prawdopodobnie bicie mobów w wowie przebija ca³y ten Perfect World ; d
Polecam WoWa, najlepsza, najpopularniejsza gra MMORPG 3D na ¶wiecie ; )
Jak bêdziesz chcia³ zagraæna privie to chêtnie pomogê pisz na gg:7865435
Z gier MMO mogê ci poleciæ w zasadzie WoW-a ale prywatne servy. Guild Warsy no i jeszcze Star Wars: The Old Republic czyli wersja MMO naszych znanych i kochanych Star Warsów. Osobi¶cie szukam czego¶ z systemem PvP takim jak w Tibii. Czyli utrata levela po ¶mierci i mo¿liwo¶æ PKowania a nie jakie¶ jaja które s± w WoWie wiem ¿e poleca³em t± grê ale fajnie mi siê w ni± gra³o ze znajomymi . Ale tak zawsze co jaki¶ czas do Tibii wracam do mojej kochanej Inferny
Wejd¼ jeszcze na tê stronê tam s± przedstawione recenzje du¿ej ilo¶ci gier MMO http://www.mmomania.pl/. Opinie u¿ytkowników na tamtejszym forum powinny byæ. Lub tutaj Szukam Gry MMO
Ostatnio edytowany przez Elowrzud (2014-04-04 21:30:30)