Nie tylko o Tibii i OTS...
Witam,
Dość długo programuję w Delphi i naszła mnie chęć napisania programu, który tworzyłby złudzenie szybkiego chodzenia na monitorze...
Moja praca trwała 3 tygodnie, ale są efekty, duzo moich znajomych chwali oraz podziwia moje dzieło..
Napisałem poradnik, w którym można dowiedzieć się o Bocie, jak i jego użytkowaniu..
Oto link:
Zbanowany
Czy to napewno dobre? Skąd mam niby wiedzieć. Może to keylogg. Nie ściągne dopóki ktoś nie ściągnie.
Na www.tibiasoft.com jest Tibia Ferramentas 0.5 i w nim mamy właśnie taką opcję ustawiania szybkości chodzenia ale tak naprawdę szybciej przeskakujemy tylko z kratki na kratkę.
No i na tibiasoft.com jest bez keyloggera bo ja sam tego bota miałem bo w nim są jeszcze inne fajne rzeczy takie jak zmiana nicka, lighthack itp.
Zapraszam do testowanie nowej wersji... bugi powinny być poprawione!
Zbanowany
nawet nawet sir chiracle nie ma keyyloger bo jak gralem na RL to mnie nie chakli tera tez gram i nic
Radził bym jednak nie ściągać niczego z linku (już usuniętego).
Sułtan łechtaczek
Ja mam to na kompie i mi to nie działa wole ściągnąć ten bot z tibiasoft.com
xxx
Ostatnio edytowany przez lakowskia (2015-09-05 21:20:24)
Zbanowany
.exe? To nie powinno być .rar lub .zip? Weś ty się zastanów i nie dawaj linków jeśli nie masz +100 postów!
MarcinTibijczyk3498
Po 1 zmień podpis bo guzur ma taki na avatarku
Po 2 nie spamuj głupimi postami i masz -
@topic
Właśnie powinno być zip albo rar to keyek jest
mam pytanie jak zrobic zeby Ferramentas zlapal moja postac? (bo mi caly czas pisze "no character found")
Bede wdzieczny za podpowiedz