Nie tylko o Tibii i OTS...
Wczoraj wystartowali¶my z w³asn± stron± na Facebooku!
http://www.facebook.com/pages/Tibia-Ele … 0007605303
Zachêcamy do klikniêcia "lubie to!"
Zgadzam sie w tv juz podaja "zapraszamy na facebook i nasza strone internetowa". Widac jak daleko zaszedl fb, ale nie mam tam konta i nie bd mial
Pomysl dobry.
3 osób lubi to
Na pewno bêdziemy s³awni! ; o
Stary nie porównuje siê Naszej Klasy do Facebooka... po pierwsze Facebook ma ogromn± ilo¶æ u¿ytkowników z ca³ego ¶wiata... a Nasza Klasa to przy tym piku¶...
Wydaje mi siê ¿e za ma³o zachêcaj±co wygl±da nasza "stronka na fejsiku" :>
Rozumiem wasze argumenty, sam nie mam konta na fb, jednak forum musi siê rozwijaæ, i przy dobie innych stron facebookowych nie mo¿emy zostaæ w tyle.
@up
racja,ale to wygl±da ma³o zachêcaj±co.. ;/
@Bezzye
Wiem.. ale faktycznie bardzo czêsto siê o nim mówi.. powsta³ film itp.. Jest popularny, pomaga wypromowaniu siê.
Sam korzystam z facebooka, ale nigdy nie porówna³ bym go do NK.
Po pierwsze nk jest to polski portal spo³eczno¶ciowy, czerpi±cy pieni±dze od dziesiêciolatków którzy wysy³aj± sms ze swojej "wypasionej komóry". Jest tam pe³no kont fikcyjnych co cholernie wkurwia, bo ludzie maj± po 3000+ znajomych. Facebook taki nie jest. Jest mniej neokidów i nie ma takiej dzieciarni. Wszystko darmowe, nie ma kont "Premium", kont fikcyjnych w których u¿ytkownicy szukaj± internetowej przyja¼ni i mi³o¶ci publikuj±c to publicznie. Je¿eli co¶ Ci siê podoba klikasz w "Lubiê to" i nie wchodzi to do znajomych.
Wszyscy narzekacie, ¿e forum siê nie rozwija i ekipa jest leniwa, a gdy co¶ zrobimy jest ¼le. To mo¿e zaproponujcie co¶ co pomo¿e w rozwoju forum
Ostatnio edytowany przez Kamyk (2011-04-07 17:31:41)
Ma³o zachêcaj±ca strona, bo nie mam aktualnie czasu na takie rozrywki. Poza tym, strona na FB powsta³a bodaj¿e przedwczoraj czy jako¶ tak, wiêc nie wymagajcie jeszcze zbyt wiele.
Moim zdaniem wiekszosc ekipy t11 powinna wbic na jakis ots, ktory startuje np. jutro o 17, a juz ~500 kont jest zalozonych. Tam zrobic gildie, byc top we fragach i na pewno ktos zauwazy te forum. Wiekszosc postow tutaj teraz to te same osoby, dawno juz nie widzialem kogos nowego, kto zostal na forum dluzej.
To tak z offtopu.
Kamyk napisał:
Sam korzystam z facebooka, ale nigdy nie porówna³ bym go do NK.
Po pierwsze nk jest to polski portal spo³eczno¶ciowy, czerpi±cy pieni±dze od dziesiêciolatków którzy wysy³aj± sms ze swojej "wypasionej komóry". Jest tam pe³no kont fikcyjnych co cholernie wkurwia, bo ludzie maj± po 3000+ znajomych. Facebook taki nie jest. Jest mniej neokidów i nie ma takiej dzieciarni. Wszystko darmowe, nie ma kont "Premium", kont fikcyjnych w których u¿ytkownicy szukaj± internetowej przyja¼ni i mi³o¶ci publikuj±c to publicznie. Je¿eli co¶ Ci siê podoba klikasz w "Lubiê to" i nie wchodzi to do znajomych.
Wszyscy narzekacie, ¿e forum siê nie rozwija i ekipa jest leniwa, a gdy co¶ zrobimy jest ¼le. To mo¿e zaproponujcie co¶ co pomo¿e w rozwoju forum
Przekierowaæ siê w tibijsk± stronê, oraz kupiæ domenê
lukimaster napisał:
Moim zdaniem wiekszosc ekipy t11 powinna wbic na jakis ots, ktory startuje np. jutro o 17, a juz ~500 kont jest zalozonych. Tam zrobic gildie, byc top we fragach i na pewno ktos zauwazy te forum. Wiekszosc postow tutaj teraz to te same osoby, dawno juz nie widzialem kogos nowego, kto zostal na forum dluzej.
To tak z offtopu.
Tylko, ¿e ju¿ osoby do policzenia na palcach jednej rêki graj± w Tibie z ekipy ;0
@Seeker
Ekipa eleven my¶la³a nad tym, pisali¶my do punu, ale oni nie chc± nam udostêpniæ bazy danych.
@Edit
Tfuuu ¼le przeczyta³em
Ostatnio edytowany przez Kamyk (2011-04-08 14:04:01)
Kamyk napisał:
@Seeker
Ekipa eleven my¶la³a nad tym, pisali¶my do punu, ale oni nie chc± nam udostêpniæ bazy danych.
Co ma domena do bazy danych?
Wszystko bêdzie w swoim czasie, Seeker lub kto¶ inny - jak macie jakie¶ pytania piszcie w dziale dla members...