Nie tylko o Tibii i OTS...
Wczoraj 31.12.10r Ferumbrass zaatakował Honere, łuhuu playerzy przetrwali i zniszczyli bossa w zaledwie 20 sekund.
16:25 Loot of Ferumbras: Ferumbras' hat, 63 gold coins, a gold ingot, a great shield, a magic plate armor, a great axe, an abyss hammer, terra legs, 12 small amethysts, a spellscroll of prophecies
Info, screeny by Kamyk.
@up
Nie dziwimy się... Spędzałeś nowy rok przed kompem a na dole dziewczyny stygły to trzeba było je rozgrzać
@Top
Gz :d
Zbanowany
HONERA ! YEAAAH !
O ile znajomych : d
No gz zggzgzgzgzgz
Adachi napisał:
@up
Nie dziwimy się... Spędzałeś nowy rok przed kompem a na dole dziewczyny stygły to trzeba było je rozgrzać
@Top
Gz :d
Skoro impreza u mnie w domu była ;p
Jak to pisałem, to byłem zajebany totalnie.
Ej a tak wg. to czemu jak sie pojawił feru na honerze to od razu wstawka, a jak gdzieś cos innego to nic? ;d
Kumpel Ci zabił dziewczyne?
Brzydko mówiąc wyruchał -.- Może nie dziewczynę, ale laske na którą miałem parcie, i on o tym wiedział ;d
Ona było tak nawalona, że jej wszystko jedno z kim i gdzie, ale ja załamany wybiegłem o 3 z domu na 2 godziny
#Seeker
Bo dużo ludzi z forum tam gra. ps, współczuje, mnie ojebali moi "przyjaciele"
Sułtan łechtaczek
Seeker napisał:
Ej a tak wg. to czemu jak sie pojawił feru na honerze to od razu wstawka, a jak gdzieś cos innego to nic? ;d
Nie ma zdjęc, jak chcesz to możesz obserwować wszystkie światy, i wysyłać zdjęcia redaktorowi ;>.