Nie tylko o Tibii i OTS...
Baba Vanga która przepowiedziała III Wojnę Światową na 10 Listopada możliwe że miała rację. Ona jest wyznania prawosławnego. Ale ludzi prawosławni mają kalendarz inny. Dziś wypada tam 10 listopada.
Co o tym sądzicie?
Czy konflikt Korea Północna , Korea Południowa to początek Wojny?
Rolfix napisał:
Czy konflikt Korea Północna , Korea Południowa to początek Wojny?
Są dwie opcje:
1. wojna kilkudniowa (możliwe że stoją za tym Chiny, żeby wybadać USA)
2. nieprzewidywany rozpierdol z bronią nuklearną włącznie...
a jak pierdolną bomby jądrowe to pozdrawiam wszystkich z góry ;p
Ja obstawiam, że to jednak Chiny testują czy USA będzie pomagać Koreii... Zresztą te dwie Koree (czy jak to tam sie odmienia) co pare dni toczą między sobą mniejsze i większe wojny, więc na pewno to sie skończy jak zwykle.
Co do mojej pierwszej tezy o Chinach; trochę powątpiewam w atak Chin, przy ich obecnych warunkach (duży rozwój gospodarki), ale nie jest to niemożliwe. Jeśli stoją za tym Chiny - dobre zagranie. Ciekawe jak USA zachowa się w tej sytuacji?
Wydaje mi się że to kolejny konflikt.. Korei Północnej z Południową.. Bo są wojny między nimi od dłuższego czasu. Czasem mniejsze ,czasem większe.
moim zdaniem jak chiny zaatakują usa xD to i tak nie maja szans bo wszystkie kraje będą usa dupy lizać xD
@up2x
Wiesz o czym mowa? Jakie USA jakie Chiny xD ;P
Rolfix napisał:
@up2x
Wiesz o czym mowa? Jakie USA jakie Chiny xD ;P
USA ma sojusz z koreą południową.
Możliwe, że to Chiny atakują koree bo chcą wybadać jak USA by się zachowało w sytuacji wojny.
@up
to nie jest sojusz.. to raczej dobre stosunki dyplomatyczne.. Ale już rozumiem kontekst.
@topic
Wydaje mi się że nic z tego nie będzie.
Rolfix napisał:
@up
to nie jest sojusz.. to raczej dobre stosunki dyplomatyczne.. Ale już rozumiem kontekst.
Brakło mi słowa ;-)
Zbanowany
No jak jebnie jądrowa i buchnie ziemia to Tomurka sie powiesi soSna x//
@topic tak powaznie - mysle podobnie jak Soldier
Idziemy na wojne! Weee.
Tak na poważnie to i tak mnie jebie. Niech się zabijają >,>
Scizor napisał:
Idziemy na wojne! Weee.
Tutaj nawet nie mógł byś powalczyć, od razu byś zginał od bomby atomowej.