Nie tylko o Tibii i OTS...
Każdy autor głupiego zgłoszenia będzie karany banem na okres miesiaca.
@up
do kiedy zgłoszenia zbieracie?
ilu VIPów wybierzecie?
Do dzisiaj bodajże (Dzisiaj rozpocząłem głosowanie)
a ilu? Dwóch chyba ale pewien nie jestem.
Nie siej bzdur, chętni mogą sie zgłaszać do piątku.
Znowu się wtrącę. Najłatwiej jest zrobić temat w którym chętni się zgłaszają. Ale dla mnie nie jest to satysfakcjonujące, bo nie każdy siedzi codziennie na forum, mówię np o tym że temu co najbardziej to się należy może coś wypadło w rodzinie, w życiu i nie ma dostępu do internetu albo nie ma głowy do tej sprawy w tym czasie.
A więc do sedna sprawy jaką chcę przekazać. Nie lepiej wybierać w grupie VIP, MODÓW, ADMINÓW i kto tam jeszcze jest... Każdy daje swój przykład kogo chce widzieć w szeregach. No i dajecie np ankietę jak to kiedyś było że społeczeństwo forum wybierało ludzi na to stanowisko? Bierzecie jakieś tam swoje kryteria, posty, staż, IQ itd. itp. No i ankietkę się tworzy ? Bo np teraz może się zgłosili osoby co są bierne na forum a że widzą coś dobrego do zdobycia to się odzywają ? Nieprawdaż.
Taka mała demokracja, tak samo jest w wyborach prezydenckich, do parlamentu, izb itd... Partie, ugrupowania zgłaszają swoich kandydatów a potem polski lud wybiera te najważniejsze głowy...
Grono vip może dawać także swoich kandydatów w odpowiednim dziale.
Uprawnione do głosu jest tylko grono Tibia Elven.
Ty ksy udziwniasz wszystko na serio.
Powiedz mi kto z tych biernie udzielających sie na forum nie może napisac posta?
Ja w ostatnich dniach widziałem każdego, więc ocb?
Sorki za offtop ale już przestańcie dochodzić kto jest a kogo nie ma... Tak jak caliber powiedział ... grono Tibia Eleven wybiera i tyle... ; s
Sorka za offtopa.
Seeker, masz problemy ze zrozumiałym czytaniem. Bo piszę o czymś innym a ty o czymś innym...
CHodziło mi o to że... Ehh aż nie chcę mi się tego jeszcze raz pisać, przeczytaj dwa razy to co napisałem. Jeśli dalej nie bedziesz wiedział o co mi chodzi, zgłoś się na priv. Wytłumacze. Temat skończony. Bo widzę że i tak nie dojdę do słowa.
@topic
jak długo będziemy czekać na wybór ?
Boże ludzie, czytajcie ze zrozumieniem... Przecież Caliber napisał że do dziś sie można zgłaszać.... A logiczne że nie będą miesiąc wybierać 3 Vip'ów, logiczne co nie?
Thx,bb
Rolfix napisał:
@topic
jak długo będziemy czekać na wybór ?
Dzisiaj będą wybory ...
Do niedzieli wieczór postaramy się wyłonić 3 vipów.
@up
Wczoraj była taka spontaniczna akcja "rozbujanie forum" , nie bierzcie z dużej uwagi na to , bo to było dość spontaniczne